To je to što me zanima!

Tom Cruise kćer nije vidio pet godina: 'Ona se pita gdje je'

Glumac je zadnji put bio s kćeri u kolovozu 2012. kada ju je odveo u zabavni park. Njegovi prijatelji kažu da su mu vjera i karijera važniji
Vidi originalni članak

Glumački par Tom Cruise (55) i Katie Holmes (39) razveli su se 2012., a raspad braka je najviše utjecao na njihovu kći Suri (11). Katieni prijatelji kažu da Cruise nije vidio svoje dijete čak pet godina. 

 

 

- Suri već duže vrijeme pita zašto ju njezin otac ne želi vidjeti. Nedavno ga je nazvala kako bi samo pričali i pokušala je dogovoriti susret s njime - ispričao je jedan od prijatelja glumice. Cruise je posljednji put vidio kćer u kolovozu 2012. kada ju je vodio u zabavni park na Floridi. Nakon što se razveo od mlađahne supruge, glumac je ostao i dalje član vjerskog pokreta scijentologije, koji se Holmes nikada nije sviđao. 

'AMERICAN MADE' Avionska nesreća na setu: Tom Cruise kriv za smrt dvoje ljudi?

 

- Potrudio se da informacije o njegovom privatnom životu ne dođu do javnosti. Nikada ne bi riskirao da uzruja vođe scijentološke crkve - objasnio je Cruisov prijatelj. Dodaje kako je glumcu uz vjeru bitna i karijera, a  kći dolazi na red nakon svega toga i 'ne stigne' joj se posvetiti. Nedavno su ga pitali misli da je Suri naslijedila njegove glumačke gene i hoće li se baviti istim poslom kao i on pa je neodređeno odgovorio. 

NIJE UMJETNA Tom Cruise o 'aferi guza': To je rezultat napornog treninga...

- Nikad ne znaš - rekao je Cruise. Holmes se nakon razvoda također 'pritajila' s kćeri i vodi miran obiteljski život dok je glumu zapostavila. Godinama se pričalo da je u vezi s kolegom Jamiem Foxxom (49), a glumica je pazila da ih se ne vidi u tajnosti dok nije riješila sve detalje oko rastave. Par je 'uhvaćen' prvi put prošle godine kada je bio na večeri. Navodno njihova veza nije ozbiljna i Foxx izlazi i drugim  ženama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • miaa00 26.01.2018.

    To što se bavi javnim poslom ne znači da je dužan javnosti govoriti o svojem privatnom životu, a posebno se opravdavati nekome. Sad će njemu fanovi reći da ode vidjeti svoju kćer, mislim presmiješno...A što se tiče instagrama pa on i je predviđen za javne osobe, da mogu promovirati svoj posao, pjesme, filmove, kampanje, a to što su neke anonimuše zauzele isti je druga stvar;)

  • Bljah 26.01.2018.

    Frikenštajn!

  • Liliana_1 26.01.2018.

    Nisam sigurna da je to njegova kćer

Komentiraj...
Vidi sve komentare