To je to što me zanima!

Tom Cruise u Salzburgu se naglavačke bacio sa zgrade

Iako više nije mlad, Tom Cruise (47) i dalje izvodi sam svoje akcijske scene. U Salzburgu snima film "Knight&Day" u kojem glumi s Cameron Diaz (37)
Vidi originalni članak

Američki glumac Tom Cruise (47) proslavio se ulogama u raznim akcijskim filmovima. Trenutačno snima "Knight&Day" u kojem glumi tajnog agenta. Prije nekoliko dana snimao je u Austriji. Iako više nije toliko mlad, Tom i dalje sam snima svoje dionice u akcijskim scenama. U Salzburgu se bacao sa zgrada visokih oko 12 metara, a pritom su ga osiguravali žica i madraci. U akcijskoj komediji glumi i Cameron Diaz (37). Prije Salzburga, Tom je scene novog filma snimao u Bostonu gdje su ga iz publike pratili supruga Katie Holmes (30) i kći Suri (3). Produkcija filma nedavno je bila zaustavljena na nekoliko dana. Setom snimanja u Cadizu protutnjali su bikovi i ozlijedili dvije žene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavuša13 25.11.2009.

    Čini mi se da je on odavno pao na glavu i to bez ikakvog osiguranja i madraca!

  • thrys 25.11.2009.

    Smijesni su mi ti \"nonici\" kada glume opake frajere... eastwood, willis, cruz, stallone - prave se da su macori, a totalno su se olinjali - neka puste akciju mladim glumcima jer izgledaju blesavo... svojevremeno su bili super, i neka odu u stilu, a ne da se raspadnu pred kamerom... zakasnise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare