To je to što me zanima!

Tom Hanks i supruga čestitali vjernicima pravoslavni Uskrs

Hanksova supruga Rita Wilson, s kojom je u braku od 1988. godine, po ocu je porijeklom iz Bugarske, a po majci je Grkinja. Zvijezda 'Forest Gumpa' je zbog nje prešao na pravoslavnu vjeru...
Vidi originalni članak

Dvostruki oskarovac Tom Hanks (62) i njegova supruga, glumica i pjevačica Rita Wilson (62) čestitali su na Instagramu Uskrs svim vjernicima koji su ga proslavili po julijanskom kalendaru.

TAJNE SLAVNIH DeVito je bio frizer mrtvacima, Hanks ima 50 pisaćih strojeva

Ispod obiteljske fotografije napisali su 'Hristos voskrese, Tom Hanks i obitelj'.

Hanksova supruga Rita Wilson, s kojom je u braku od 1988. godine, po ocu je porijeklom iz Bugarske, a po majci je Grkinja. Zvijezda 'Forest Gumpa' je zbog nje prešao na pravoslavnu vjeru. Svake godine njihova obitelj, zajedno s prijateljima i ostalim članovima grčke zajednice iz Los Angelesa u domu Hanksovih proslavlja Uskrs.

Wilson je rođena u Kaliforniji. Prihvatila je majčinu vjeru, što često s ponosom ističe. Ranijih je godina sa suprugom Uskrs često proslavljala u Grčkoj.

Par ima dva sina, a ovih je dana objavila novu pjesmu, čime se njezin suprug pohvalio na Instagramu, poručivši i da je Rita dobila zvijezdu na Bulevaru slavnih.

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 30.04.2019.

    neka lijepo od njih!!

  • Wyoming 30.04.2019.

    Postoji samo jedan Uskrs, samo jedan Bozic! Ljudi su iz svojih slabosti, nestrpljivosti i grjesnosti podijelili blagdane. Tom Hanks je čestitao “ Happy Easter to all Orthodox friends” ! It’s a same to all Christians: Catholics, Orthodox and Protestants and all Christian denominations!

  • Mrki Medo 30.04.2019.

    I kaj sad to nas zanima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare