Obavijesti

Show

Komentari 3

DeVito je bio frizer mrtvacima, Hanks ima 50 pisaćih strojeva

DeVito je bio frizer mrtvacima, Hanks ima 50 pisaćih strojeva
22

Glumica Jamie Lee Curtis, koja se proslavila hororom 'Noć vještica', bavila se inovacijama. Osamdesetih godina patentirala je multifunkcionalnu odjeću za djecu, a patent je istekao prije 11 godina

VIDEO

Iako holivudske zvijezde teško mogu sakriti detalje i skandale oko svog privatnog života, uvijek 'procure' nove zanimljivosti koje šokiraju njihove fanove.

Mladi američki glumac Nolan Gould (19) postao je poznat zahvaljujući seriji 'Moderna obitelj' u kojoj tumači najmlađeg člana obitelji Dunphy, Lukea. Njegov lik je priglup, a Gould je u stvarnosti njegova čista suprotnost jer je član Mense, organizacije koja okuplja natprosječno inteligentne ljude. Njegov IQ je 150. Usto, glumac je sa samo 14 godina upisao fakultet. 

69th Emmy Awards Nominated Performers Reception held at the Wallis Annenberg Center for Performing Arts - Los Angeles

Pokojna glumica Judy Garland imala je fotografsko pamćenje. Zbog te posebne vještine mogla je zapamtiti većinu teksta za svoju ulogu već nakon jednog čitanja scenarija. 

Legendarni boksač Muhammad Ali okušao se kao glumac u predstavi 'Buck White' u na Broadwayu. Kritičari su popljuvali predstavu, no njegovu izvedbu su pohvalili i vidjeli kao 'svijetlu točku'. 

Brad Pitt (54) prije nego je uspio kao glumac bio je vozač striptizetama. Često im je bio i DJ, a skupljao je i njihovu odjeću te se brinuo kako bi one dobile plaću nakon svog nastupa. 

The Lost City of Z Premiere - Los Angeles

Glumac Liev Schreiber (50) imao je teško djetinjstvo. Njegovi roditelji su ga preotimali jedan od drugoga, a kada ga je majka odvela bio je u komuni s njom. Kasnije je ponovno živio s ocem. Sud je odlučio da Schreiber bude s majkom, pa su bili u stanu bez struje. Nisu imali nikakvih stvari, pa čak ni krevet i spavali su na podu.

Berlinale 2018 - Bulgari Party

Glumica Jamie Lee Curtis (59), koja se proslavila hororom 'Noć vještica', bavila se inovacijama. Osamdesetih godina Curtis je patentirala multifunkcionalnu odjeću za djecu, a patent joj je istekao prije 11 godina.

Reuters/Pixsell

Englez Daniel Radcliffe (28) javnost je upamtila po liku Harryja Pottera, a osim glume voli pisati pjesme. Njegova četiri djela su objavljena u časopisu pod pseudonimom Jacob Gershon. 

Dvostruki oskarovac Tom Hanks (61) obožava pisaće strojeve koja sakuplja i ima ih čak 50, a napisao je i knjigu o njima. Riječ je o pričama u središtu kojih su pisaće mašine. Glumac je angažirao i ljude da naprave aplikaciju koja vam omogućuje da na tabletima i računalima pišete kao na pisaćem stroju.

The Post European Film Premiere London

Redatelj Martin Scorsese (75) panično se boji broja 11 i još iz mladih dana vjeruje da će se nešto loše dogoditi povezano s tom brojkom. Izbjegava boraviti u hotelskim sobama na 11. katu, letjeti avionima koji imaju neku povezanost s tim brojem te ne putuje u studenom. 

Pixsell

Glumac Jack Nicholson (80) odrastao je sa sestrom i majkom, a kada je navršio 37 godina saznao je kako je proveo cijeli život u laži. Naime, otkrio je kako mu je njegova 'majka' zapravo baka dok mu je 'sestra' biološka majka. 

Prije nego što je uspio u glumačkom poslu, Danny DeVito (73) bio je frizer. Njegova klijentela su bili pokojnici u mrtvačnici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane