To je to što me zanima!

Tom Hardy se nabildao: Dolazi najgori i najmoćniji negativac

U filmu će Venom biti visok dva i pola metra, dok će njegovo ljudsko obličje biti Hardyjeve visine. Nekoliko trenera radi s Tomom, kako bi se on dovoljno nabildao za ulogu
Vidi originalni članak

Kad smo posljednji put pisali o filmu 'Venom', u kojem Tom Hardy glumi istoimenog glavnog lika, bilo je otkriveno da Sony namjerava film objaviti 5. listopada 2017. godine. Kako je to sve najavljeno u svibnju, mnogi su se pitali o čemu se radi, pa je Sony pravovremeno reagirao i ispravio je godinu na 2018.

S tom promjenom sve je jasnije, tj. posve je razumljivo kako će studio imati dovoljno vremena za snimanje filma, a Hardy za bildanje kako bi bio u formi. A da bi nam pokazao kako misli ozbiljno, Hardy je ubacio u petu brzinu.

- Ima sile u njemu. Sviđa mi se to. U njemu je vatra, to nije samo gluma. Uistinu ima to nešto i to je dobro jer će on utjeloviti lika. Živjet će ga - rekao je trener Jones.

Pogledajte video

Glumac je trenutačno pod paskom nekoliko trenera koji ga pretvaraju u opaku zvijer, tj. u Spider-Manovog protivnika Venoma. Kako neki navodi trenutačno govore, u filmu će Venom biti visok dva i pola metra, dok će njegovo ljudsko obličje biti Hardyjeve visine. Hardy tako glumi Eddieja Brocka, novinara koji slučajno bude zaražen vanzemaljskim parazitom te tako nastane Venom.

Osim Hardyja u filmu glumi i Jenny Slate, koju baš i ne pamtimo po nekim velikim ulogama, no pridružuju im se i Michelle Williams, kao i Riz Ahmed, tako da film nije bez zvjezdane snage. Režije se prihvatio Ruben Fleischer, kojeg pamtimo po odličnom 'Dobrodošli u zemlju zombija'.

Kako smo već rekli, u kinima se film očekuje 05. listopada naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DinnKoKurić 01.12.2017.

    bio je misicav u warioru...ali za venoma mora izgleda onako najmanje kao Dwayne Johnson

  • black_cat 30.11.2017.

    tko će me uputiti tko je ovaj jezičavi iza s labrnjom do poda?

  • ping-pong 30.11.2017.

    Treneri sade sa Tomom...Tomo!haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare