To je to što me zanima!

'Tom je jako težak muškarac, još ga muče rane iz mladosti'

Prva Tomova menadžerica kaža kako je holivudski glumac privatno puno drugačija osoba od onoga kako se nastoji prikazati u javnosti. Još vuče traume iz djetinjstva
Vidi originalni članak

Uopće me ne čudi što je Katie Holmes (33) ostavila Toma Cruisea (50), čudno mi je samo što to nije napravila prije kaže 71-godišnja Eileen Berlin, koja je bila Cruiseova prva menadžerica od 1980. do 1983.

- Tom je vrlo težak muškarac, vrlo dobro ga poznajem. Njegove rane iz mladosti još nisu zacijelile i uvijek negativno utječu na svaki njegov odnos sa ženom. Bila sam iznenađena kad je njegova prva supruga Mimi Rogers toliko godina izdržala s njim, da ne govorim o Nicole Kidman. Kad je bio dijete otac je napustio njegovu majku i tri njegove sestre. Majka mu se preudala, a ambiciozni dečko, kakav je bio, odlučio je uspjeti. Jako je bio ponosan na svoje tijelo, obožavao ga je - kaže Eileen.

Dodaje kako je Cruise na početku karijere često mijenjao djevojke.

- Svaki dan je bio s drugom. Kao da je sebi želio dokazati da je poželjan. Važno mu je bilo biti voljen jer se cijeli život pokušavao osloboditi bijesa prema ocu koji ga je napustio - zaključuje Berlin.

Kaže kako je Cruise u javnosti uvijek smiren i nasmijan, no između četiri zida druga je to priča.

- Bio je vrlo temperamentan dečko, razbijesnio bi se u sekundi. Često je mijenjao raspoloženja. Želio je postati zvijezda, želio je da se ljudi odnose prema njemu kao zvijezdi i uživao je u svom statusu - objašnjava Eileen.

Smatra da je Tom bio savršeni kandidat za scijentologiju.

- To je čovjek koji vrlo teško pokazuje svoje emocije, sumnjam da su ga njegove žene uspjele promijeniti. Kad smo prekinuli suradnju dobivao je brojne pozive iz scijentološke crkve u kojoj je silno želio  'zacijeliti' svoje rane iz djetinjstva - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mila 19 08.07.2012.

    a ko to nema neke frustracije iz dijetinjstva..i koji to pubertetlija ne želi biti zvijezda..i ja bi imala težak karakter pored toliko love i slave...nije to lako!

  • beebee 08.07.2012.

    koja hrpa dreka na ovu temu i tako svaki dan...

  • luma1 08.07.2012.

    Izgleda da je privatno jako teška budala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare