To je to što me zanima!

Tom Jones pridržavao se za štap tijekom koncerta u Kaliforniji...

Ovaj 82-godišnjak proveo je većinu koncerta sjedeći, dok je izvodio svoje najveće hitove. Tek se povremeno uhvatio za štap kako bi mogao stabilno stajati
Vidi originalni članak

Britanski glazbenik Tom Jones (82) viđen je kako koristi štap tijekom koncerta u kalifornijskom The YouTube Teatru u utorak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj 82-godišnjak proveo je većinu koncerta sjedeći, dok je izvodio svoje najveće hitove. Tek se povremeno uhvatio za štap kako bi mogao stabilno stajati.

Hitmejker je u rujnu otkrio da mu treba zamijeniti kuk. Prije pet godina je već operirao lijevu stranu, a sada treba i desnu.

- Sretan sam što sam dobrog zdravlja, ništa mi nije. Nemam nikakvih iscrpljujućih bolesti koje me muče, to je samo trošenje. Glas mi je još uvijek u odličnoj formi - rekao je za Tom za ITV. 

Glazbenik je trenutačno na turneji Surrounded By Time u Americi.

I DALJE JE AKTIVAN Tom Jones (80) se pohvalio da koristi Viagru: 'Ne sramim se!'

Ranije je glazbenik priznao da koristi Viagru. Otkako mu je supruga Linda preminula 2016., često ga se može vidjeti u ženskom društvu. I prije toga je Tom bio na meti različitih obožavateljica. Na njega su tijekom nastupa djevojke bacale svoje gaćice, a jednom prilikom netko mu je dobacio ključ hotelske sobe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sunčandan 07.10.2022.

    obožavam ga slušat

  • Nap7 05.10.2022.

    Legendarni tom.jones godine su tu

Komentiraj...
Vidi sve komentare