To je to što me zanima!

Buran život Tomea Sizemorea: Spašavao vojnika Ryana, sudili su mu zbog droge i nasilja...

Tom je inače vodio dugo bitku s ovisnošću o drogi, točnije od svoje petnaeste godine. Da je bio problematičan tvrde i činjenice da je više puta bio osuđen za obiteljsko nasilje
Vidi originalni članak

Američki glumac Tom Sizemore preminuo je u 61. godini u noći na subotu u bolnici u Los Angelesu. Tamo je bio smješten nakon što je 18. veljače pronađen bez svijesti u svom domu. Imao je aneurizmu u mozgu i bio u komi iz koje se nije probudio, a njegov menadžer Charles Lago podijelio je tužnu vijest. 

Inače, Tom je u karijeri imao više od 230 uloga, a najpoznatije su mu u filmovima Rođene ubojice, Vrućina, Spašavanje vojnika Ryana, Pad crnog jastreba i Pear Harbour. Za njegov nastup u Heart and Souls 1993. bio je nominiran za nagradu Saturn za najboljeg sporednog glumca. 

HRVATSKI REDATELJ O GLUMCU Vjekoslav Katušin: Duboko sam potresen ovime što se dogodilo mom prijatelju Tomu Sizemoreu

Tom je također bio predvodnik holivudskog rock benda 'Day 8.' osnovanog 2002. Imali su album od četiri pjesme koji su producirali i snimili Bradley Dujmovic i bivši gitarist 'Snota', Soulfly Mike Doling. 

Što se njegovog ljubavnog života tiče, najprije je oženio glumicu Maeve Quinlan (58) 1996., ali se tri godine poslije od nje razveo zbog njegovih problema s drogom. U srpnju 2005. postao je otac kada je Janelle McIntire rodila blizance. 

ODLAZAK GLUMAČKE IKONE Umro Tom Sizemore: 'Uz njega je bila obitelj, umro je u snu...'

Kasnije je uslijedio skandal kada je te iste godine objavljena seks snimka koja prikazuje glumca i više žena s njim. On je čak tvrdio da je imao odnos s Paris Hilton (42) koja je tu tvrdnju negirala i poručila da je to izjavio samo kako bi postao popularniji. 

Tom je inače vodio dugo bitku s ovisnošću o drogi, točnije od svoje petnaeste godine. Da je bio problematičan tvrde i činjenice da je više puta bio osuđen za obiteljsko nasilje. Najprije, 2003. nad svojom bivšom djevojkom Heidi Fleiss (57).

-

Dvije godine iza, osudili su ga na sedam mjeseci zatvora i četiri mjeseca je proveo na liječenju od ovisnosti zbog uzastopnih neuspjeha na testovima na droge dok je bio na uvjetnoj slobodi. U to vrijeme, bio je uhvaćen u pokušaju lažiranja testa urina pomoću Whizzinatora.

STANJE OSTALO NEPROMIJENJENO Obitelj Toma Sizemorea mora odlučiti hoće li ga isključiti s aparata: 'Za njega nema nade'

Dok je još bio na uvjetnoj kazni zbog prethodne presude za droge, 2007. je uhićen ispred hotela Four Points Sheraton u Kaliforniji zbog posjedovanja metamfetamina.

Sizemore je 2013. izjavio kako se počeo otrijezniti nakon oštrog ispitivanja kolege glumca Roberta De Nira (79) koji ga je osobno prijavio na rehabilitaciju. On je šest godina nakon toga, opet uhićen zbog posjedovanja 'različitih ilegalnih narkotika' u Burbanku. 

Američki glumac jednom je prilikom bio i izbačen sa seta filma, točnije 2003. sa snimanja 'Rođeni ubojice' zbog navodnog seksualnog zlostavljanja 11-godišnje glumice. On je negirao krivnju i dopušten mu je povratak na filmski set zbog manjka dokaza i svjedoka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ATuring 04.03.2023.

    20 clanaka o pedofilu.

  • žkime 04.03.2023.

    Inace o preminulima sve najbolje,zar ne...

  • 04.03.2023.

    Šteta, odličan glumac. Najjača filmska scena ono kad mu u "Spašavanju vojnika Ryana" nestane metaka u pištolju pa skine kacigu i baci ju na njemačkog vojnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare