To je to što me zanima!

Tomašević suprugu Ivu osvajao mjesecima: Mislila je da nije za vezu, ali on nije htio popustiti...

Tomislav i Iva upoznali su se preko zajedničkih prijatelja 2008. godine, ali zbog njegovih čestih putovanja Iva ga nije smatrala dobrim materijalom za vezu
Vidi originalni članak

U prvom krugu izbora za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević (39) je dobio 45.15 posto glasova u Zagrebu i pokazao veliku nadmoć nad drugim kandidatima, a njegova velika podrška na tom putu je supruga Iva Mertić Tomašević (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se upoznao 2008. godine preko zajedničkih prijatelja koji su im kasnije postali vjenčani kumovi. U to vrijeme Tomislav je studirao na Cambridgeu pa ga zbog njegovih čestih putovanja Iva nije smatrala dečkom za vezu. Tomislav nije posustajao te su 'prohodali' samo mjesec dana kasnije.

Nakon 8 godina veze odlučili su se za sudbonosno 'da', u četvrtak, 19. svibnja 2016. u kapelici na Sljemenu pred 10 uzvanika, a vjenčao ih je Tomislavov stric, Ivo Tomašević, glavni tajnik Biskupske konferencije BiH.

Iva je instruktorica joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike, jedina razlika između njih dvoje je to što je ona vegetarijanka, a Tomislav jede meso .

TOMISLAV TOMAŠEVIĆ Zovu ga Senf i Frodo, a čeka ga Herkulov posao: Sad treba otkopčat 'lajbek' i sve nanovo

Par rijetko govori o svom privatnom životu, no povremeno na društvenim mrežama podijele fotografije za zajedničkih putovanja. Zajedno dijele ljubav prema aktivizmu, putovanjima, prirodi i planinarenju. Medeni mjesec proveli su u Nepalu.

Bračni par Tomašević sa psom Boškom zajedno živi na Trešnjevci u stanu od 40 kvadrata.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • duš man 18.05.2021.

    btw... tu levičari prozivaju one " izbosne", a njihov Tomislav... oklen je on?...oklen mu je ćaća?.... izbosne... iako jako cijenim Bosnu i bosance.....

  • duš man 18.05.2021.

    nemaju dijete ali imaju cucka... jedini plus je da su mu dali ime Boško... da je kusica, bila bi Rada...😁

  • korisničko ime zauzeto 18.05.2021.

    strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare