To je to što me zanima!

Tomčić kao dama u crvenom, a pratitelji: 'Niste baš simpatični, ali ste jedna od najljepših žena'

U posljednjoj emisiji nosila je dugu crvenu haljinu s resastim detaljima te rukavice. Odlučila se za visoki rep, a cjelokupnu kombinaciju upotpunila je zlatnim nakitom. Mnogi su joj u komentarima udijelili niz komplimenta
Vidi originalni članak

Niste mi baš pre simpatična osoba, ali ste jedna od najljepših žena koju sam ikad vidio, pišu pratitelji Martini Tomčić (47). Operna pjevačica i jedna od članica žirija 'Supertalenta' pohvalila se kreacijom koju je nosila u posljednjoj epizodi showa, a za koju je, kao i uvijek, bio zadužen stilist Marko Grubnić (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obožavam tu pjesmu Lady in red, a ti? Obožavam i kad me Emina oboja - napisala je Tomčić u opisu fotografije.

U posljednjoj emisiji nosila je dugu crvenu haljinu s resastim detaljima te rukavice. Odlučila se za visoki rep, a cjelokupnu kombinaciju upotpunila je zlatnim nakitom. Mnogi su joj u komentarima udijelili niz komplimenta.

'Fotka je mrak', 'Savršenstvo. Predivna haljina', 'Dama u crvenom', 'Wow', poručili su Martini pratitelji.

SVE ZBOG EMOCIJA U Supertalentu zaiskrilo između Bilmana i Martine: 'Ovo se zove upadanje i nepristojnost'

Inače, Tomčić je tijekom nekoliko sezona 'Supertalenta' stekla nadimak najstrože članice žirija. Svojedobno je otkrila što ona o tome misli.

- Uvijek volim reći da je istina u očima promatrača, no s druge strane postoji samo jedna istina za svakog od nas. Ja ću reći da sam i stroga i realna. Međutim, mislim da je strogoća u današnjem društvu i više nego poželjna, pa ne promatram to što sam najstroža članica kao negativan kontekst, nego dapače, ponekad to doživim kao jako lijepi kompliment - priznala je za Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ivica9999 19.10.2022.

    Ma vi ste ludi

  • bosanac1990 18.10.2022.

    to ona ima par profila otvorenih pa se sama hvali

  • NJJF 18.10.2022.

    nije problem njena ljepota...al to nije MARTINA TOMČIĆ...to je pokušaj da se od njenog lika napravi Barbi!!!prava Martina je u emisiji!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare