To je to što me zanima!

Tomislav Bračun: Plakao sam proseći moju Ivanu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tony Cetinski budućim mladencima posvetio je svoju pjesmu "Kad žena zavoli". Tomislav je Ivanu zaprosio usred koncerta porukom na videozidu
Vidi originalni članak

Na spektakl “Furia Tour” došli su Ines Preindl, Alka Vuica, Marijan Brkić te Ella Dvornik.
- Došla sam ovdje jer je Tony bio prijatelj moga pokojnog tate - kazala je Ella, koja je radila i kao novinarka magazina “Red Carpet”. Tamo je intervjuirala djecu poznatih, a taj posao je, kaže, zasad zamrznut do jeseni. Koncert je nakratko prekinuo Tomislav Bračun (25), koji je putem videozida zaprosio svoju djevojku Ivanu Kirin (25) riječima: “Ivana, reci da”. Tony im je posvetio svoju pjesmu “Kad žena zavoli”.
- Dobro da nije dehidrirala kad sam kleknuo. I ja sam od sreće zaplakao, a želio sam to napraviti na Tonyjevu koncertu jer smo njegovi fanovi - kazao nam je Tomislav. Kao gosti pojavili su se i kandidati showa “Hrvatska traži zvijezdu” koji su pjevali “Nek te zagrli netko sretniji”. Prije koncerta imali su veliku tremu. Ovacije je pobrao i Mile Drmić, koji se proslavio na audiciji za “HTZ” i stihom “Ispod kašina”.

DOBRO RASPOLOŽENI ŠOLA SA SUPRUGOM
Vlado Šola je u Arenu stigao u pratnji trudne supruge Nataše i  prijatelja Davora Dominikovića.
- Očekujem dobar provod jer volimo njegove pjesme - kazao nam je Šola, koji s nestrpljenjem čeka da kćer Luka (15) dobije brata ili sestru.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • katarinacer 11.06.2009.

    o sused pa nisam znala da si tako romantičan... :)

  • mirza2904 25.05.2009.

    nije bio jedini! ja sam svoju dragu zaprosio takodjer u subotu na koncertu,al bez medijske paznje-vec je netko rekao-isfurano! ne trebaju mi kamere i reflektori! bitni smo nas dvoje,to je nas trenutak! a tko je vidio je vidio! tak sam happy..! a i ona...!

  • edinjo 25.05.2009.

    kad je već zaprosija pred toliko ljudi sad nek ih sve pozove na vjenjčanje .......kakve li ljudske budaleštine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare