To je to što me zanima!

Tomislav Ivković sinu nije čestitao drugi rođendan

Nogometni trener, svog izvanbračnog sina s Karmelom Vukov-Colić nikad nije vidio.Tomislav se s voditeljicom Tihanom Zrnić vjenčao u tajnosti
Vidi originalni članak

Tihana (27), supruga Tomislava Ivkovića (46), drugi put je trudna. Nogometni trener svoje izvanbračno djete, sina Nou, kojeg ima s voditeljicom Karmelom Vukov-Colić, nikada nije vidio. Noa je nedavno proslavio drugi rođendan, a tata mu ga nije čestitao.
- Ne doživljavamo to predramatično. Život smo uredili bez njega i to odlično funkcionira - rekla je Karmela jednom tjedniku. Misli da se ne može nekoga natjerati da bude dobar roditelj ako on to nije.
- Bolje nikakav nego loš otac - misli Karmela Vukov-Colić i otkriva kako malenom Noi kraj krevetića stoji mamina i tatina slika.
- On sve zna o svojem tati. I svaku večer se pomoli za njega - priznaje voditeljica

Idi na 24sata

Komentari 19

  • entoni 12.12.2007.

    Koga ti zapravo citiraš prohujalo s vihorom scarl kak se to piše ja sam nepismena ?! Bogu hvala moje komentare nisi ni pročitao-la ! Odloptaj od mene i nabavi naočale !

  • entoni 12.12.2007.

    Inače ja komentiram na samo jednom portalu t.j.24 sata to je jednina a na portalima je množina ! Znam da te istina iritira i kome držiš stranu !

  • entoni 12.12.2007.

    Zaista nemam Ti se zašto opravdavati,nemoj čitati moje komentare,nije poštenje,istina i realni nesebični pristup za svakoga ! Poštovanje Karmeli i samo naprijed u borbi za pravdu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare