To je to što me zanima!

Tomislav nije mogao sam, Dean ga je uhvatio u zadnjoj sekundi

Mladi natjecatelj je imao sedam točnih odgovora, što mu je u igri jedan na jedan donijelo osam koraka ispred lovca. Kotiga se ponovno mučio i na koncu jedva pobijedio sa zvukom sirene.
Vidi originalni članak

Novu epizodu 'Potjere' obilježile su hrabre odluke natjecatelja, ali i tek jedan kandidat u završnoj Potjeri. Anton, Zoran, Christian i Tomislav svi su izabrali više ponude, no samo je Tomislav uspio stići u završnu potjeru. 

POGLEDAJTE VIDEO O LOVCU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dean Kotiga na ploči nije imao previše milosti. Provukao se tek posljednji od četvorice natjecatelja, no pred kraj je lovac umalo sve uprskao. 

Tomislav je imao sedam točnih odgovora, što mu je u igri jedan na jedan donijelo osam koraka ispred lovca. Kotiga se mučio s brojkom koja lovcu ne bi smjela predstavljati problem i jedva pobijedio. 

PRIKAZUJE SE OD 2013. Danas se emitira 1000. Potjera: Natjecatelji su u sedam godina osvojili preko 23 milijuna kuna

U posljednjoj sekundi uspio je lovac ponuditi točan odgovor koji mu je donio osmi bod. Bio je to 'hladan tuš' za mladog natjecatelja, koji je bio nadomak 50.000 kuna, ali ipak ih nije uspio osvojiti. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • menart 17.12.2020.

    Istina, ko da su traku pustili i ubrzali a on usnama samo micao. Sekund! 23sek i 4 polja iza i zadnji sekundu ga obori. Da, da. Da nije ni natjecatelji bio najbolji, ok. Al ipak mi žao. Više sreće drugi put.

  • johntoschak 17.12.2020.

    Joško je tu najveći krivac. Kad lovac igra loše i Joško vidi da neće stići natjecatelja ,onda čita pitanja brzinom od " "150 na sat".Tako je bilo i ovaj puta.

  • underthaker 17.12.2020.

    Kreso je za ovoga institucija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare