Show

Komentari 18

Danas se emitira 1000. Potjera: Natjecatelji su u sedam godina osvojili preko 23 milijuna kuna

Danas se emitira 1000. Potjera: Natjecatelji su u sedam godina osvojili preko 23 milijuna kuna

Rekordna emisija legendarnog kviza emitirana je 24. rujna ove godine, kada su Marko Veizović, Julije Žigo, Robert Lojpur i Antonio Mustahinić osvojili 294 tisuće kuna

Prva epizoda legendarnog kviza 'Potjera' emitirala se 3. studenog 2013., a do sada su gledatelji vidjeli točno 999 epizoda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Danas je na rasporedu jubilarna 1000. emisija koju će voditelj Joško Lokas (49) najaviti s dobro poznatom rečenicom: 'Četiri igrača koja se ne znaju od ranije moraju djelovati zajedno kao tim ako žele osvojiti novac, ali na tom putu postoji prepreka - lovac. Vrijeme je za Potjeru'.

Ljubitelj 'Potjere' Semjon Fedotov od početka emitiranja kviza vodi preciznu statistiku svake emisije, a tablicu svakodnevno obnavlja na internetu, piše Večernji list.

Tako je zahvaljujući njemu poznato kako je Krešin postotak pobjeda čak 85,64 posto, Mladen ima 74.07, Morana 69,26, pokojni Mirko 67,26, a Kotiga 67,24 posto pobjeda.

Natjecatelji su dosad u sedam godina uspjeli osvojiti 23 milijuna i 826 tisuća kuna, a rekordna emisija emitirana je 24. rujna ove godine, kada su Marko Veizović, Julije Žigo, Robert Lojpur i Antonio Mustahinić osvojili 294 tisuće kuna. 

- Najbolji dojam uvijek ostave mladi znalci, poput 18-godišnje Hane Vlahov koja je nedavno ekipi donijela 100 tisuća kuna. Ti mladi ljudi su najčešće neopterećeni novcem, a imaju odlično znanje. Pamtim i 'ponavljače' poput Dragana Medara, koji je u Potjeri bio osam puta, a Morana se u jednoj emisiji našalila kako bi na HRT-u trebao ostaviti četkicu za zube i papuče - rekao je za Večernji list urednik 'Potjere', Igor Grković.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LOVCEM MLADENOM: 

Najčitaniji članci