To je to što me zanima!

Tonči Huljić 'guli' u zatvoru: Svojim je izgledom zgrozio sve

Glazbenikovu 'ćelavu' glavu krase tetovaže, a mrki pogled tjera druge zatvorenike od njega. Tončijev novi imidž zgrozio je njegovu suprugu, ali i psa
Vidi originalni članak

Tonči Huljić (55) spreman je na sve. Osim što je završio u zatvoru, pa nosi narančasti kombinezon, svoje plave uvojke je potpuno 'obrijao', a ćelavu glavu sada mu krase tetovaže. Splitski glazbenik vrijeme krati guljenjem krumpira. 

Huljić se ipak nije našao u ozbiljnim problemima, nego se radi tek o snimanju spota za njegovu novu pjesmu 'Pošteno' s nadolazećeg albuma. 

- Žena je bila užasnuta. Vlastiti pas me nije prepoznao. Pobjegao je glavom bez obzira kada me je vidio. Mislim da su moji bližnji ovim mojim ukazanjem dobili novi pojam o licu terora - rekao je Huljić u RTL-ovoj emisiji 'Sve u šest'. 

Huljić namjerava izdati spotove za sve pjesme s novog albuma u jednom danu. 

Skladatelj će na Splitskom festival idućeg tjedna, među ostalim, predstaviti pjesmu 'Naći ću svoj mir' Krešimira Baričevića, uličnog svirača koji se natjecao u showu 'Nikad nije kasno'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • peppito 24.06.2017.

    ma definitivno genijalac!! zahebava se i uživa, baaš ga briga, nek psi laju! ovo što on trenutno svira je samo faza koja ga vodi negdje.. niti sam ne zna gdje, vrijeme će iskristalizirati i pokazati. p.s. Tonči, fakat si sve mlađi , ajd vrati frčkice.. :)

  • Plavusa 13 Pink G 24.06.2017.

    Zjeeev!

  • 23.06.2017.

    Svakako ružan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare