To je to što me zanima!

Tonči Huljić komentirao zabranu cajki u gradovima: 'Gluposti, to su neki šerifi krenuli sprovoditi'

Gradonačelnik Osijeka, Ivan Radić po uzoru na kolegu iz Pule, otkazao je 'turbofolk' koncert, Međutim, u četvrtak je ipak tamo nastupila srpska pjevačica Milica Pavlović
Vidi originalni članak

Nakon što je pulski gradonačelnik Filip Zoričić (40) zabranio koncert turbofolk glazbe u tom gradu to je izazvalo burne reakcije, kako javnosti tako i poznatih glazbenika. Među njima našao se i Tonči Huljić (61) koji je imao komentar na njihovu odluku.

- Tolika glupost. To su neki šerifi, koji se tu nešto pitaju, krenuli sprovoditi. Prvo gradonačelnik Pule pa je od njega vidio i gradonačelnik Osijeka. Vidjela žaba gdje se konj potkiva pa i ona podigla nogu - rekao je za Telegraf.

INTIMNA CEREMONIJA Hana i Grašo se predomislili u zadnji tren, u petak u strogoj tajnosti krstili su kćer Albu?

Gradonačelnik Osijeka, Ivan Radić po uzoru na kolegu otkazao je koncert, ali u četvrtak je ipak tamo nastupila srpska pjevačica. 

- Jučer je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osijeku. Ništa oko čega bismo se trebali brinuti - dodao je Tonči.

DVOSTRUKO SLAVLJE Jole posvetio emotivnu objavu supruzi Ani, proslavili zajedno Valentinovo i 51. rođendan...

Podsjetimo, Ivan Radić je na Facebooku obrazložio svoju odluku o zabrani.

-  Osijek je srednjoeuropski grad koji ima naglašenu europsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osječkog ljeta kulture koji dokazuje kako kultura i umjetnost savršeno pristaju gradu na Dravi - napisao je gradonačelnik Osijeka tada.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • iserlohn1 26.02.2023.

    Huljiću ne prdi ako ti žao ugosti ih ti u Spaladium Areni ionako propada bez veze

  • frane.batić 25.02.2023.

     Huljić (prezime puno govori) valjda je platio da se jučer obriše moj komentar. A sastoji se u slijedećem pa ga ponavljam. Bivša pjevačica Mazagina, Nikolovska je svojedobno u intervjuu, dala izjavu da Huljić ("veliki mag kompozicije!") komponira na način da latinoameričke ploče vrti na glamofonu unazad i tako skida kakvu takvu melodiju. Pa što izađe. Ona mu je bila najbliži suradnik i ne treba sumnjati da zna. A nedvojben antitalent u stvaralaštvu, ali jako talentiran za kopiranje, falcificiranje i krađu u glazbenom miljeu lakih nota, uveo nakon velikog Runjića, lažni grčko-mediteranski štih nastao na tom predlošku, obogaćen primitivnom verzijom srbijanskog turbo folka i cajki.Tako on to naziva, naša mediteranska glazba a ono je loše kopirano još lošije balkansko smeće. I zato nam mladi i ne vole glazbenu umjetnost jer je ovaj teško zatrovao taj prostor. I sada se boji i da njegovi uradci ne dođu na red a trebali bi. U Splitu zato i ne postoji (najviše zbog njega) nikakav kalitetni glazbeni potencijal, ovo njegovo je prevladalo i truje i dalje.

  • 25.02.2023.

    Ne laje pas zbog sela …..

Komentiraj...
Vidi sve komentare