To je to što me zanima!

Tonči Huljić o Danijeli: 'Nemam ništa protiv da mi bude snaha'

Hitmejker je istaknuo da nema naznaka da mu Danijela postane snaha, ali se i našalio da na početku nije znao ni za Hanu i Petra, i da bi to sve bio duhovit scenarij za neku španjolsku sapunicu
Vidi originalni članak

Glazbenik Tonči Huljić (60) otkrio da je nema ništa protiv da se pjevačica Danijela Martinović (50) uda se za njegovog sina Ivana (34) i da mu postane snaha. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da mi Danijela bude snaha? Ti imaš puno više smisla za humor nego ja, čak ni meni to ne bi palo na pamet. Ali dobra ideja - rekao je Tonči za Telegraf.rs.

Huljićev prijatelj Petar Grašo (46) iznenada je oženio njegovu kćer Hanu (31), pa su se novinari srpskog Telegrafa našalili pitanjem o Danijeli koja mu je također dugogodišnja suradnica.

Istaknuo da nema naznaka da mu Danijela postane snaha, ali se i našalio da na početku nije znao ni za Hanu i Petra, i da bi to sve bio duhovit scenarij za sapunicu.

SLUČAJNOST? Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović priželjkivala za dijete s Petrom

- Ako se tako nešto dogodi, nemam ništa protiv. Sve što moju djecu čini sretnom i mene čini sretnim. Ali čini mi se da za sada nema nikakvih naznaka, ili nešto ne znam, kao što nisam znao ni za ovo - dodao je Huljić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • opušteno2 23.05.2022.

    To on navija da je mali ozeni nebili se i tata malo ogrebo

  • medeki 22.05.2022.

    Na glupo pitanje teško je dati pametan odgovor! On se ipak dobro snašao!!

  • 22.05.2022.

    A joj to je zame .ča će to njemu,ionako je od njih sve zakomplicirao....🤣👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare