To je to što me zanima!

Tonči Huljić o putu k uspjehu na Ekonomskom fakultetu

Jedan od najvećih domaćih 'hitmejkera' održat će predavanje na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu te sa studentima podijeliti svoja iskustva iz osebujne karijere
Vidi originalni članak

Skladatelj, producent, tekstopisac i član žirija X Factora, Tonči Huljić stat će pred studente zagrebačkog Ekonomskog fakulteta u četvrtak, 21. travnja u 18 sati u sklopu projekta 'Uhvati me za riječ'. 

Projekt Debatnog kluba EFZG-a i Hrvatske udruge mladih osmišljen je kao niz predavanja osoba iz javnost života koji bi svoje priče u uspjehu i životnom putu trebali podijeliti sa studentima jednom tjedno. Prije Tončija, 'katedru' je zauzeo Ćiro Blažević. 

Na predavanju dugom 45 minuta, Tonči Huljić (54) će prenijeti svoja iskustva iz bogate i šarolike karijere. Krajem 70-ih godina, osnovao je grupu Magazin, a u devedesetima posvetio se klasičnoj glazbi te otkrio Maksima Mrvicu. Bio je vlasnik Croatia Recordsa, a okušao se i u producentskim vodama na TV-u. Prošle godine bio je jedan od članova žirija talent showa 'X Factor Adria', a trenutno priprema svoj prvi mjuzikl 'Pacijenti'. 

Više o Tončijevom predavanju, pročitajte ovdje. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cjftic 21.04.2016.

    koliko sporova se vodi protiv huljića i koje su to vrijednosti,možda će o tome predavati

  • dadoccc 21.04.2016.

    stvarno će studenti imati sto naučiti,daleko nam je visoko školstvo doguralo,sljedeća je severina kao predavačica

  • amela3 20.04.2016.

    a sto ce on jadna mu kvasina pridavati ili sto vec. Uspjesan jest ali brate poceja je gurati nos svugdi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare