To je to što me zanima!

Tonči Huljić udao kćer pa nakon burne noći sam šetao plažom

Tončijeva kći Hana u subotu se udala za Petra Grašu. Njihovo vjenčanje obilježila je velika medijska pažnja što obitelj Huljić nije očekivala. Iako su se trudili sve ostaviti u 'strogoj' tajnosti, to im nije uspjelo
Vidi originalni članak

Ponosni otac mladenke Tonči Huljić (60) odlučio je nakon burne svadbene noći odmoriti i prošetati po plaži, a naš čitatelj je to zabilježio fotografijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tonči je mirno šetao po splitskoj plaži kada su ga ugledali ljudi koji su sjedili u kafiću. Naime, čini se da je glazbenik odlučio iskoristiti sunčan dan kako bi se odmorio od naporne večeri.

U subotu je udao kćer Hanu (31) koju je popratila velika medijska pažnja što obitelj Huljić nije očekivala pa su se trudili sve detalje držati dalje od javnosti, ali im u tome nije uspjelo.

NIJE ODUŠEVLJEN Cigi opleo po Hani i Graši: Ona je izgledala infantilno, kao neka viktorijanska lutka s uvojcima

Podsjećamo, u subotu su njegov dugogodišnji prijatelj i suradnik pjevač Petar Grašo (45) i njegova kćer Hana svoju vezu okrunili brakom, a o svadbi bruji cijela Hrvatska.

- Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo - rekao je Huljić, te dodao kako se sad vraćaju normalnom životu i poslovnim obavezama. - rekao je Tonči.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 22.02.2022.

    I ja sam ga vidila na Misi u Crkvi u Zagrebu pa sam samo produžila dalje.

  • POMOCNI RADNIK 22.02.2022.

    mora da je uzeo dozu za dva dana..

  • tajnamoja 22.02.2022.

    Kada si sudionik planiranja vjenčanja i samog vjenčanja, stres je na najjače. Razumijem ga u potpunosti. Neka odmori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare