To je to što me zanima!

Tonči: Cesaricom za Hit lipnja izbjegao sam da moram završiti fakultet, oženiti se i imati djecu

Dobivanjem nagrade Cesarica izbjegnuta je opasnost da moram, završiti fakultet, oženiti se i dobiti djecu i unuke. Zahvaljujem svima koji su mi omogućili da i dalje živim kao dječak, rekao je Tonči
Vidi originalni članak

Tonči & Madre Badessa osvojili su nagradu Cesarica za Hit lipnja! U konkurenciji su bile pjesme: "Baci oko na mene" koju izvode Tonči & Madre Badessa, "Budiš me" u izvedbi Marka Kutlića, "Ko si, da si" koju izvodi Gibonni, "Riskiraj" Ivana Zaka te pjesma "Shakespeare" koju izvodi Jole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tonči Huljić je prije dva tjedna, kad je krenulo glasovanje, na svom Instagramu rekao kako će, u slučaju da ne uđe u finale Cesarice, morati završiti fakultet, oženiti se i dobiti djecu i unuke. Sada se zahvaljuje što ipak ne mora učiniti sve nabrojano.

- Nastavno na prethodno rečeno, od prije dva tjedna, dobivanjem nagrade Cesarica izbjegnuta je opasnost da moram, završiti fakultet, oženiti se i dobiti djecu i unuke. Zahvaljujem svima koji su mi omogućili da i dalje živim kao dječak - rekao je Tonči u svom stilu.

ODMAH GA JE ZVAO TONČI Jole ispričao kako su Huljićevi proslavili rođenje malene Albe: 'Išao sam kod njih čestitati im'

Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom osluškuje bilo publike i iz mjeseca u mjesec bira hitove mjeseca koji na kraju godine ulaze u veliko finale izbora za Cesaricu za Hit godine. Čekamo uskoro i izbor za Hit srpnja! 

U siječnju je publika za najbolju pjesmu mjeseca odabrala 'Trebaš li me' Eni Jurišić i Matije Cveka. U veljači je to bila 'Guilty Pleasure' Mije Dimšić. Parni valjak i 'Ponovo' su očarali u ožujku, a u travnju 'Moli za nas' Marka Bošnjaka. U svibnju je najbolja pjesma po mišljenju publike bila 'Zagrli život' Luke Nižetića, a za lipanj je 'Baci oko na mene' Tončija Huljića i Madre Badessa. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sunčandan 27.07.2022.

    dobra pisma šjor Tonči

Komentiraj...
Vidi sve komentare