To je to što me zanima!

Tonči: S Brankom Đurićem ću snimati film 'Uklesano u snove'

NOVI BIZNIS Nakon što je njegov biografski film dobio nagradu publike, Huljić će s bosanskim glumcem, iduće godine početi snimati crnohumornu nadrealnu dramu
Vidi originalni članak

Na upravo završenom Starigrad Paklenica Film festivalu pobjedu u kategoriji glazbenog dokumentarnog filma odnio je autobiografski film o Tončiju Huljiću.

- U glazbi više nemam takvih izazova. I zato sam tijekom projekcije bio jako nervozan. Ideja za autobiografski film ‘Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće’ je bila moja, a režirao ga je Mario Grabovac. I moram reći da već dugo nisam bio tako sretan kad sam čuo da smo pobijedili - kaže Tonči Huljić (52).

Polusatni humoristični film bit će uvod na koncertima s njegovim bendom Madre Badessa, no glazba Tončija sve manje zanima. Kako je najavio, okreće se filmu i kazalištu.

- S ovim filmom idem i na Sarajevo Film Festival, a pripremam i dva nova velika projekta. Prema mojoj ideji i tekstu Ivice Ivaniševića, Mario Grabovac režirat će kazališnu predstavu ‘Messi’. No imam i veće ambicije kad je riječ o kinematografiji. S Brankom Đurićem Đurom, kao redateljem i scenaristom, pripremam dugometražni igrani film ‘Uklesano u snove’ - kaže Huljić. Bit će to crnohumorna nadrealna drama, a snimanje filma trebalo bi početi iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lara123456 10.08.2014.

    A vidi mu košuljice, pravi mamin sin...

  • mrljobrljo 09.08.2014.

    Lika treba zabraniti zakonom.

  • Bezobrazno zelene 09.08.2014.

    Bolji mi je Đuro od Huljića 100 put, bar je zabavan, a ovaj ni ni to..:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare