To je to što me zanima!

Tončica Čeljuska izašla na koncert sa svojim kćerima

HRT-ova novinarka više ne tuguje zbog rastave od muža Zlatka. Na Samardžićev koncert došla je sa svojim dvjema kćerima, Anuškom i Tihanom
Vidi originalni članak

Urednica “Dnevnika” zapjevala je iz sve snage najdražu joj pjesmu “Stari Lav”. Tončica Čeljuska (40) bila je na koncertu Željka Samardžića u zagrebačkoj Areni. Došla je s kćerima Tihanom i Anuškom.
- Inače ne izlazim s kćerima jer one imaju svoje društvo, a ja svoje. Na koncert sam došla jer sve tri volimo te pjesme - rekla je Tončica. Dodala je da nema toliko intenzivan život kao njezine kćeri te da ponekad izađe na večeru sa svojim prijateljicama.
Tončica je napustila supruga Zlatka (55), koji je u bijegu, a osuđen je na dvije godine zatvora zbog krivotvorenja dokumenata i prijevare. Početkom godine Tončica je s glazbenikom Sandrom Majstrovićem bila na koncertu Zdravka Čolića u Splitu. Zbog toga se nagađalo da su urednica i 15 godina mlađi glazbenik u ljubavnoj vezi. Ona je sve to demantirala tvrdeći da je on samo bliski prijatelj koji joj pokušava pronaći kupca za automobil.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nema me 16.05.2010.

    a koji joj to drzi ruku naramenu kada je sama dosla tu je netko sljepac.

  • teaa 16.05.2010.

    žena je inače zgodna, ali ne da se ne zna obuć nego je katastrofalno loše obučena uvijek. sad kad joj vidim glazbeni ukus, postaje mi jasnije zašto. ukusa ili imaš ili nemaš.

  • Piknik 16.05.2010.

    teaa o ukusima se ne raspravlja,Samardžić nije poskočica nego kvaliteti pjevač koji je dugo opstao na sceni i koji još uvijek puni dvorane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare