To je to što me zanima!

Tončica Čeljuska o ljepoti i liniji: 'Koristim botoks i filere rjeđe'

Ovo što sam spomenula preporučila bih ženama radi usporavanja starenja. Međutim, to je zbilja vrlo individualno i ponekad zavidim ženama kada posve ležerno prihvate patinu koju nose godine, rekla je voditeljica
Vidi originalni članak

Smršavila sam nakon što sam shvatila da imam problem s ugljikohidratima i da mi postaju balast. Otišla sam endokrinologu, provjerili smo hormone i otkrili određene oscilacije, otkrila je Tončica Čeljuska tajnu vitke linije za Story.

VRIJEME JE ZA PREDAH I ZABAVU Tončica Čeljuska otkrila je s kim uživa na Murteru: Godinama se već okupljamo na proslavi...

Voditeljici je od tada postalo jasno kako mora paziti na svaki zalogaj. Počela je jesti više proteina, a manje ugljikohidrata. Obroci su joj manji te više nema osjećaj gladi. Ima i više energije. Tri puta tjedno trenira. 

'Lakša sam 14 kilograma'

- U razdoblju od dvije godine lakša sam 14 kilograma. Zahvaljujući funkcionalnom treningu vlastitom težinom, koji ima i puno kardio vježbi, očuvala sam mišićnu masu. Za to je važan kontinuitet vježbanja od barem tri puta tjedno - objašnjava.

Ipak, kada je riječ o mršavljenju kaže kako je najvažnija hrana.

- Jer nema tog treninga koji će anulirati, primjerice, nekoliko čokoladnih kolača. Danas je znanje dostupno, samo treba imati volju i stav o važnosti zdravlja - zaključuje.

S obzirom na to da se bavi javnom djelatnošću, povremeno odlazi na različite tretmane.

- Koristim mezoterapijske tretmane, botoks i filere rjeđe, ali ne volim pretjerivati. Ovo što sam spomenula preporučila bih ženama radi usporavanja starenja. Međutim, to je zbilja vrlo individualno i ponekad zavidim ženama kada posve ležerno prihvate patinu koju nose godine. Eto, u mojem slučaju to nije tako - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO: ANTONIA ĆOSIĆ OTKRILA TAJNU SVIH REPORTERA

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Springflowers 21.11.2023.

    O čemu ona govori?!...Već je žena u godinama, normalnim!..I dok je bila mladja, imala je stav "posebna sam, nedodirljiva"!! 😉

  • mrTrobec 22.10.2023.

    nije ona odavno Tončica,ona je Tona

  • japanokinezjapano 22.10.2023.

    Znam je, oduvijek balvani i ostali balvani. Kada od sebe pokušavaš napraviti ljepoticu a u pozadini zvijer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare