To je to što me zanima!

Tony Cetinski je 'procvjetao' s novom curom Sandrom Mulvaj

Pjevač i njegova nova djevojka, menadžerica regionalne distribucije u TDR-u Sandra Mulvaj, zajedno su popili kavu na rivi Tonyjevog rodnog grada, piše Gloria
Vidi originalni članak

Nakon rastave od Ivane Nobilo čini se kako Tony Cetinski (43) opet ljubi, piše Gloria . Pjevač je sa svojom novom djevojkom prošetao Rovinjem, a onda su i popili kavu na rivi. Očevici su ustvrdili kako pjevačeva nova odabranica izgledom jako podsjeća na njegove dvije bivše supruge, Antonelu Butigan (36) i Ivanu Nobilo (34). Sandra Mulvaj (38) je rastavljena majka dvoje djece, a radi kao menadžerica regionalne ditribucije u Tvornici duhana Rovinj. Rođena je u Opatiji, a živi i radi u Rijeci.

Čini se da se par susreo prije nešto više od mjesec dana i čini se kako su se zaljubili na prvi pogled, ali još nije poznato kako i gdje su se točno upoznali. Pjevačevi prijatelji kažu kako je Tony uz nju jednostavno 'procvjetao' te napominju kako on uz nju djeluje raspoloženo i zadovoljno. Zajedničko vrijeme provode u šetnjama, ručkovima ili vožnji motorom po Rijeci ili Rovinju. 

Za novu Tonyjevu djevojku zna i njegova bivša supruga Ivana Nobilo koja nije htjela komentirati njegov privatni život, ali napomenula je i kako joj je bitno da je Tony sretan.

Cijeli članak pročitajte u novom izdanju Glorije

Idi na 24sata

Komentari 104

  • nestašni 21.09.2012.

    buć,muć pa prolij . . . nima tu sriće . . . love možda da al ipak lova nije jedino mjerilo sriće. s r e ć o m .

  • zdrawe 11.08.2012.

    koliko ja nam, veci ovu vara sa konobaricom jedne slasticarne(jako poznate) u okolici rovinja.. no nije moje da sudim..))))))

  • NinaBonita007 10.08.2012.

    ma Tony je već veeliki dečkić ali je zaljubljen u svoju mamicu, pa to je očigledno. Pa sve njegove cure su prepisane mama Vinka. Tony, imaš veeliki problem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare