To je to što me zanima!

Tony Cetinski objavio dirljivu snimku: Moj brat i moj kapetan

Znam da ćete se sresti i napokon zajedno zapjevati, napisao je Cetinski na svom Facebook profilu uz snimku gdje Toše Proeski sjedi za klavijaturama i pjeva Oliverovu 'Magdalenu'
Vidi originalni članak

Svi u Hrvatskoj, a posebno oni koji su ga znali, tuguju za preminulom legendom Oliverom Dragojevićem. Pjevač Tony Cetinski (49) shrvan je nakon njegove smrti, što ga je podsjetilo na tragediju kada mu je poginuo jedan od najboljih prijatelja i kolega, Toše Proeski. 

- Teško je, ali znam da ćete se sresti i napokon zajedno zapjevati. Znam to bratko, znam to kapetane. Volim vas - napisao je Cetinski na svom Facebook profilu uz snimku gdje Toše sjedi za klavijaturama i pjeva Oliverovu 'Magdalenu'. 

- A sada ću vam zapjevati, jednu od meni najdražih pjesama najvećeg pjevača na ovim prostorima, pjesmu Magdalena od Olivera Dragojevića - rekao je Toše gdje se nalazi u restoranu u Hrvatskoj te pjeva turistima koji su se tamo našli na večeri. 

ANĐA MARIĆ: Tko zna na koji je put Oliver otišao, ali 'umra' sigurno nije

- Što reći. Poznavao sam ga, imao je namjeru snimiti duet sa mnom. Ništa nije bilo dogovoreno, ali ja bih sigurno pristao. Jednom smo prilikom bili na zajedničkoj večeri i on je cijelo vrijeme bio povučen. Pitam ja njega, pa kako to da si tako pristojan, a Toše mi odgovori: 'Jednostavno sam takav' - izjavio je Oliver kada je Toše preminuo u prometnoj nesreći 2007. godine.

POGLEDAJ VIDEO:

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Crni Roko 03.08.2018.

    Tko je taj mladi gospodin ?

  • Spectre 03.08.2018.

    Ovaj ubojica samo kmeči. S Tošom snimio jedan duet i kad je ovaj poginuo, krenuo se hvaliti kako su bili kao braća. Moš mislit. Sad će izgleda isto i s Oliverom.

  • kinezojapanac 03.08.2018.

    Ovim gazivjetrovima davati prostora kako bi pokazali osjećaje ravno je nuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare