To je to što me zanima!

Tony Cetinski pobjednik je festivala 'Beogradsko proljeće'

Za video spot se pobrinuo Zdravko Terkeš koji je  stopio vizualne kadrove s melodijom i stihovima 'Čuvam ljubav'. Glavne uloge u spotu, uz Tonyja Cetinskog, pripale su Ani Franjčević i Tomi Ragužu
Vidi originalni članak

Tony Cetinski nastupio je na kultnom festivalu 'Beogradsko proleće' te sa novom pjesmom 'Čuvam ljubav' odnio pobjedu i osvojio nagradu Naxi radija za najbolju pjesmu festivala.

- Ne bih tako olako ovu pjesmu svrstavao u samo ljubavnu. Ova pjesma je puno dublja i pjeva o nečemu puno većem od nas ljudi. Možda ćete je shvatiti odmah, a možda će vam trebati neko vrijeme za to, ali sigurno ćete je dugo pamtiti i nećete moći zaboraviti. Upravo svojom jednostavnošću će vam se uvući pod kožu - zaključio je.

Za video spot se pobrinuo Zdravko Terkeš koji je  stopio vizualne kadrove s melodijom i stihovima 'Čuvam ljubav'. Glavne uloge u spotu, uz Tonyja Cetinskog, pripale su Ani Franjčević i Tomi Ragužu koji su svojom pojavom, talentom i iskustvom unijeli dodatnu čar ovoj glazbenoj priči.

SLAVILI ČAK TRI PUTA Tony Cetinski objavio fotku s vjenčanja u Vegasu: 'Sretna ti osma godišnjica braka ljubavi'

- Zahvaljujem se ovom prilikom svima onima koji su pomogli da do ove pjesme dođe, posebno Amil Lojo, izuzetan autor i glazbenik od kojeg ćete, nadam se, čuti još puno lijepih uradaka' - još je za sam kraj poručio Tony, za čiji je stajling zaslužan Stefan Orlić. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lily A 02.05.2022.

    Samo tamo moze pobjediti

  • Svesamtvojenaj 30.04.2022.

    Nije ti dovoljno cetinski što si pokušao poniziti publiku na beogradskom prolheću odjeven kao da si pošao po krumpir i luk na pijacu već sumnjaš i da publika neće shvatiti pjesmu, a ti si je gle čuda shvatio. I pjevat ćeš samo po birtijama ako ne promijeniš odnos prema onima od kojih živiš. Bravo za ukus i kulturu stilistice koju su odgojili dileri iz vodica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare