To je to što me zanima!

Tony Cetinski pred djecom je izvrijeđao Anđu Marić

Pred djecom iz trećeg i četvrtog razreda osnovne škole Tony Cetinski izvrijeđao je Anđu Marić te je rekao kako je pjevačica plitka i neuravnotežena
Vidi originalni članak

Anđa je neuravnotežena, samo blebeće, a kad se isključe kamere ispričava se iako ni sama ne što je napravila pa joj moram objašnjavati. Volim ljude koji su pod kontrolom, otkrio je u utorak Tony Cetinski (40) djeci koja idu u treće i četvrte razrede osnovne škole. Tony se s osnovnoškolcima družio na predavanju 'Što bih htio biti kad odrastem' u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu. Nakon toga upitao je djecu tko im je draži, Anđa Marić (33) ili Goran Lisica Fox (53), na što su djeca uzvikivala Anđino ime, a on je odgovorio da je logično da im se više sviđa Anđa jer su na istoj intelektualnoj razini. Dodao je i kako žali što u showu više nije bivša sutkinja Jelena Radan (34) te se nada da Anđa neće biti u žiriju sljedeću sezonu jer onda on neće biti, piše Večernji list. Iznenađena Anđa je rekla da ju je to šokiralo. Pjevačica je nedavno izjavila da su ona i Tony u dobrim odnosima. Nije ništa više htjela komentirati jer prvo, kaže, mora vidjeti sve što je Tony rekao te se konzultirati s RTL-om, vlasnikom franšize 'Hrvatska traži zvijezdu' u kojoj pjevači zajedno surađuju.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • v3c 25.05.2010.

    bravo tony kralju sve mi se više sviđaš..care

  • gospođica 25.05.2010.

    Ma vidi seljacinu sto je nasao sra.t nekome o maloumnosti. prokleti narkoman koji se okoristio i proslavio zahvaljujuci Tosetovoj smrti!!!!!! bas me zanima na kakvoj je on razini intelekta kada maloljetne kandidate ispituje jesu li gay i u live emisijama u prime time-u koju gledaju brojna djecica izvaljuje recenice tipa \'Skini mi se s kursa\' ...ma mrsh seljacino!! Da sam na mjestu roditelja te djecice iz skole kojoj je to napricao, tuzila bih ga! ako vec ne voli Anđu, mogao je barem iz kulture zadrzat za sebe te glupe komentare...i to jos pred djecom!!!!!!!!!!!

  • drug Tito_1 25.05.2010.

    Na čemu je drug Toni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare