To je to što me zanima!

Tony Cetinski tri kile lakši i napravio noć za pamćenje

Iz krcate Arene Cetinski je zavidnim kolegama poručio kako ih ipak sve voli. Pjevač je bio potpuno mokar i nekoliko se puta presvlačio
Vidi originalni članak

Minuli rad, ovih 20 godina, nije utrošeno bezveze, rekao je Tony Cetinski nakon drugog rasprodanoga koncerta u zagrebačkoj Areni. Među 20.000 obožavatelja koji su u subotu i nedjelju pjevali s njim od početka do kraja bilo je neuobičajeno malo poznatih.
- Tony je uspio napuniti sve velike prostore u regiji. Ali za razliku od drugih zemalja, u Hrvatskoj možemo na prste nabrojiti kolege koji mu dođu na koncert. Valjda imaju previše gaža - ironično je rekla Tonyjeva supruga i menadžerica Ivana Nobilo Cetinski.
Kao pozitivne primjere navela je Ninu Badrić, Massima, Mladena Burnaća, Jasenka Houru i Husa, koji su došli i na ove koncerte. Tony je s pozornice skepticima koji nisu vjerovali da je moguće najveću dvoranu u Hrvatskoj rasprodati dva dana zaredom poručio da ih voli.
- To može učiniti svatko tko zasuče rukave. Dobro, možda ne dva dana... Gibonni je to, primjerice, sigurno zaslužio - izjavio je kasnije Tony, s kojim su nastupili i kandidati iz showa “Hrvatska traži zvijezdu” te mali rekorder iz kviza  “Ne zaboravi stihove” Silvio Štruklec.
- Za mene su zvijezde svi iz javnog života koji su u poziciji pomoći nekome. Ja ću pomagati kad god budem mogao. Ako je to 'zvjezdanost’, prihvaćam titulu - kaže Tony. Dojam “cara na estradi” potcrtava njegov novi imidž. Bijeli klavir i bijelo odijelo Tonyjeva su ideja. Krcata Arena pratila je svaki njegov pokret.
- Malo sam glumio Mišu. Samo su moji back vokali mlađi, ljepši i bolje pjevaju - rekao je Cetinski. Na pozornici se zaista nije štedio.
- Na svakoj gaži izgubi dvije litre tekućine, ali to se brzo vrati. No nakon ovako velikih koncerata sigurno je nekoliko kila lakši - rekla je Ivana. Dok su ona i Tony bili u Areni, četveromjesečnu kćer Piju čuvala je njena majka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bara123 26.05.2009.

    haha....Prljavo Kazaliste bi punilo 5 veceri za redom arenu....

  • Drenovci 26.05.2009.

    Bravo tony,ti i jack houdek ste naj bolji,uz još malo truda i biti će te popularni i u europi kao baja mali kninđa......ha ha ha ha ...

  • maria3 25.05.2009.

    Tony je velik pjevac i jos veci covjek...i samo je svojim radom postigao ono sto ni jednoj hrvatskoj zvjezdi bas i ne polazi za rukom......Svi smo mi TONY.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare