Obavijesti

Show

Komentari 6

Tony Cetinski tri kile lakši i napravio noć za pamćenje

Tony Cetinski tri kile lakši i napravio noć za pamćenje
34

Iz krcate Arene Cetinski je zavidnim kolegama poručio kako ih ipak sve voli. Pjevač je bio potpuno mokar i nekoliko se puta presvlačio

VIDEO

Minuli rad, ovih 20 godina, nije utrošeno bezveze, rekao je Tony Cetinski nakon drugog rasprodanoga koncerta u zagrebačkoj Areni. Među 20.000 obožavatelja koji su u subotu i nedjelju pjevali s njim od početka do kraja bilo je neuobičajeno malo poznatih.
- Tony je uspio napuniti sve velike prostore u regiji. Ali za razliku od drugih zemalja, u Hrvatskoj možemo na prste nabrojiti kolege koji mu dođu na koncert. Valjda imaju previše gaža - ironično je rekla Tonyjeva supruga i menadžerica Ivana Nobilo Cetinski.
Kao pozitivne primjere navela je Ninu Badrić, Massima, Mladena Burnaća, Jasenka Houru i Husa, koji su došli i na ove koncerte. Tony je s pozornice skepticima koji nisu vjerovali da je moguće najveću dvoranu u Hrvatskoj rasprodati dva dana zaredom poručio da ih voli.
- To može učiniti svatko tko zasuče rukave. Dobro, možda ne dva dana... Gibonni je to, primjerice, sigurno zaslužio - izjavio je kasnije Tony, s kojim su nastupili i kandidati iz showa “Hrvatska traži zvijezdu” te mali rekorder iz kviza  “Ne zaboravi stihove” Silvio Štruklec.
- Za mene su zvijezde svi iz javnog života koji su u poziciji pomoći nekome. Ja ću pomagati kad god budem mogao. Ako je to 'zvjezdanost’, prihvaćam titulu - kaže Tony. Dojam “cara na estradi” potcrtava njegov novi imidž. Bijeli klavir i bijelo odijelo Tonyjeva su ideja. Krcata Arena pratila je svaki njegov pokret.
- Malo sam glumio Mišu. Samo su moji back vokali mlađi, ljepši i bolje pjevaju - rekao je Cetinski. Na pozornici se zaista nije štedio.
- Na svakoj gaži izgubi dvije litre tekućine, ali to se brzo vrati. No nakon ovako velikih koncerata sigurno je nekoliko kila lakši - rekla je Ivana. Dok su ona i Tony bili u Areni, četveromjesečnu kćer Piju čuvala je njena majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti