To je to što me zanima!

Top 10: Glasajte koja je vama najgora pjesma Eurosonga?

Prema izboru mnogih glasača na internetskim anketama ove pjesme su proglašene za najgore ikad na Eurosongu. Koja je po vama baš najgora od svih navedenih?
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 82

  • novi30 01.06.2012.

    najgore su ovogodisnja albanska cvilidreta sa uzasno iritantnom pjesmom i nasi penzici, kraljevi ulice, to je bila katastrofa, kad nam se europa smijala sta smo poslali... fakat u zadnje vrijeme saljemo same bezvezne pjesme, koje su drugim nacijama cudne a ni proslogodisnji transvestit daria, nije bila puno bolja, uzas od pjevacice,jaqcues bi bolje proso,ona nije pjevala neg kruljila i to ko musko...

  • NeMa ImEnA_2 25.05.2012.

    Rambo vam je promakao! A sudeci po biki chiki... ne znam kako, mozemo i mi poslat nekoga sa brojalicom 'En ten tini'. :'')

  • moslavko 24.05.2012.

    Zabavna glazba je općenito sve lošija i lošija, što ima odraza i na kvalitetu pjesama na Eurosongu. Sve su nabrojane pjesme na razini pjesama Lady Gage ili naše Colonie, tj, običan kič. Eurosong, prije Euroviziju, pratim od 1964. i drastičan pad kvalitete pjesama od početka 80-ih je očit. Ukoliko bismo birali našu najgoru pjesmu na Euroviziji bila bi to pjesma Dobar dan u izvedbi 4M (68. ili 69., ne sjećam se točno), za Euroviziju naziv sastava promjenjen je u Ivan i prijatelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare