To je to što me zanima!

Topić: Nećaci su me prvi napali i tukli, a ne ja njih

Pjevač se nakon tučnjave na Općinskom sudu u Trogiru tresao. Pozlilo mu je i nije mogao hodati. Psihijatar mu je propisao antidepresive i sedative
Vidi originalni članak

Nakon tučnjave na sudu u Trogiru Dado Topić (60) pije sedative i antidepresive koje mu je prepisao psihijatar u Splitu.
- Tresao se i gubio. Pozlilo mu je i nije mogao hodati - kaže Dadina supruga Mirjana.
- Nećaci Dario i Mario Topić te njihova sestra Ivana Vukmanović žele me izbaciti iz moje kuće koju sam izgradio - kaže Dado Topić. Spor traje od 2002. godine. Sudu  je, tvrdi, predočio dokaz koji govori da nećaci  nemaju prava na kuću u Marini kod Trogira.
- Riječ je o ugovoru o dosmrtnom uzdržavanju koji je Dario Topić na prevaru potpisao s mojim ocem. No ugovor je ništavan što ih je očito pogodilo te su me zajedno s njihovim odvjetnikom pretukli - govori pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_43440 31.01.2010.

    tko će koga ako ne svoj svoga Dado mući i trpi to!!!!

  • maroko 30.01.2010.

    A zašto nitko ništa nije napisao o tim prekrasnim nećacima , tj. o njihovim kućama i njihovoj imovini u dalekom Osijeku , što su oni napravili i stekli za svog života . Sram ih može biti što napadaju čovjeka od 60. god. Da - bilo bi lijepo kad bi se netko dokopao i objavio slike te kuće u vrijeme kad su oni tamo ljetovali i usporedio ih sa slikama kako kuća danas , nakon što se Dado tamo uselio , izgleda . To nikome nije palo na pamet , jel da ? sad bi im bilo baš zgodno dokopati se te ljepote i dobiti koji miliončić za trud ????

  • reklakazala 30.01.2010.

    Kakva familija, koji su to roditelji kada su sinu dali ime Adolf pet godina poslije II WW ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare