To je to što me zanima!

Toše Proeski će u Skoplju dobiti svoj Central Park

Toše Proeski u naselju Novo lišće u Skopju dobit će ulicu. Makedonski arhitekti tvrde da će biti uređena poput trga koji će podsjećati na C. Park
Vidi originalni članak

Tragično preminuli Toše Proeski u naselju Novo lišće u Skoplju dobit će svoju ulicu. Makedonski arhitekti tvrde da će biti uređena poput trga koji će podsjećati na njujorški Central Park. Ulicom će dominirati četiri visoka stupa koja će predstavljati članove benda, a fontana smještena u sredini simbolično će predstavljati pokojnog pjevača.
- Toše je bio i ostao idol mladih u Makedoniji i na Balkanu. Napravit ćemo prostor gdje će mladi ljudi održavati uspomenu na Proeskog - rekao je gradonačelnik Skoplja Kiril Todorovski.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tallyst 25.01.2009.

    Baš lipa gesta i zaslužio je i mnogo i više pa sjetite se sve nas je pismom ujedinia!!!Brisa je i izbrisao zauvijek neke predrasude! Toše,volim te!!

  • milan 16.01.2009.

    al su vam novinari nepismeni.....gradonacelnik skoplja se zove trifun kostovski. kad pisete gledajte sta pisete, nije sve u tracevima! inace tose zasluzuje i mnogo vise od ulice i trga u skoplju i makedoniji, neka se ohridsko jezero zove tosino jezero, zasto da ne?

  • ledena 666 16.01.2009.

    uvijek živ u našim mislim

Komentiraj...
Vidi sve komentare