To je to što me zanima!

Tošićeva majka o obiteljskom nasilju sina: 'Nije ugodno čuti to, ne znam kako bih reagirala'

Čujem što se sve piše, ali nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije točno, izjavila je Nikolet nakon što je Karleuša prijavila Duška za obiteljsko nasilje
Vidi originalni članak

Majka nogometaša Duška Tošića (36), Nikolet Tošić, oglasila se za srpske medije nakon što ga je njegova supruga, pjevačica Jelena Karleuša (43) prijavila za nasilje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čujem što se sve piše i vjerujte mi da mi, kao majci, nije ugodno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije točno. Novine, naravno, imaju pravo pisati, tu ništa ne mogu - izjavila je Nikolet.

- Ne znam kako bih reagirala da me muškarac udari. Neću ništa komentirati i zato me ne ispitujte. Ni druge to ne bi trebalo zanimati, mislim na susjede - nadodala je.

Podsjetimo, Tošić se nedavno prvi put oglasio nakon što ga je njegova supruga prijavila policiji zbog nasilja, jer ju je navodno ošamario i pljunuo tijekom božićnog ručka.

-  Poštovani pratitelji, prijatelji i pripadnici medija. Obično se ne volim obraćati ovim putem jer smatram da moje ime, lik i djelo trebaju biti vezani isključivo za sportsku priču i dobra humanitarna djela. Popratio sam što većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran obratiti se na ovaj način - započeo je Duško na Instagramu.

NOGOMETAŠEV NEOBIČAN ISTUP Tošić se oglasio nakon optužbi za obiteljsko nasilje: 'To su laži, a ja sam mislima uz Đokovića'

- Kao što znate i možete vidjeti, ja sam svugdje predstavljen kao nasilnik i u svakom sam naslovu ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopće ne pronalazim! Ljudi koji me poznaju, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi biti gospodin ma gdje bio i što god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorirat ću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe - nadodao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 14.01.2022.

    Nisam mama, majke mi!😉

  • nikola61 14.01.2022.

    Steta ako mama govori istinu

  • barica_30 14.01.2022.

    A valjda je dobio mjesec dana zabrane pristupa jer se Karleusa sama osamarila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare