To je to što me zanima!

Tošina menadžerica smogla je snage i posjetila njegov grob

Ljiljana Petrović bila je s glazbenikom u automobilu u kojem je on poginuo. Ona je tada završila u bolnici s teškim ozljedama. Na Tošinu grobu nikada nije bila, sve do nedavno
Vidi originalni članak

Vrijeme ne liječi rane. Na njegovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni nakon deset godina. Nikada više nijednu pjesmu koju je otpjevao nisam pustila. Ne mogu, rekla je Tošina menadžerica Ljiljana Petrović nedavno. No u nedjelju je objavila fotografije s glazbenikova groba. 

- Moja nedavna posjeta Kruševu - napisala je Ljiljana kraj fotografija, a njeni su joj prijatelji dali podršku. 

Petrović je bila u automobilu s Proeskim 16. listopada 2007. godine, kada je on poginuo u prometnoj nesreći. Njegova menadžerica je tada odvezena u bolnicu s teškim ozljedama. 

- Listopad i ovaj period su uvijek nekako najteži za mene. Taj mjesec mi je izuzetno težak - kazala je Ljiljana za srpski Svet. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pacifista 22.11.2017.

    kakav crni listopad ?

  • Butterfly_ 21.11.2017.

    Baš kad su se svi zgražali i napali ju kako nije mogla u 10 godina otići ni jedan jedini put, baš sad je "slučajno" dobila snagu da ode.

  • 21.11.2017.

    Koliko se sjećam ona je imala lakše ozljede i nije zadržana u bolnici već ju je Nenad Ninčević stavio u auto i vozio u Maledoniju nakon što je helikopter odvezao Tošeta kući. A to da 10 godina nije smogla snage pa je konačni odlazak na grob odmah stavila na internet, e to je pres.....anje. Imam osjećaj da je ona njemu određivala sve aspekte života, čak je vrijeđala njegovu djevojku da laže da su skupa, a to odaje dojam manipulatora i ne baš dobre osobe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare