To je to što me zanima!

"Tošu smo pokopali kao najgoreg kriminalca"

Lijes tragično preminulog glazbenika trebalo je prvo jedan dan ostaviti u Skoplju. Nakon toga trebalo ga je pronijeti i ostalim gradovima...
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Skoplja Trifun Kostovski nikako nije zadovoljan načinom na koji je pokopan Toše Proeski. On misli kako se lijes tragično preminulog glazbenika trebalo prvo jedan dan ostaviti u Skoplju. Nakon toga lijes je trebalo pronijeti ostalim gradovima. On smatra kako Makedonija nije pokapala najgoreg kriminalca. Nezadovoljan je jer je Toše pokopan čim je njegovo tijelo stiglo u Makedoniju, bez da se ljudima dalo priliku da se oproste od njega. Pokrenuta je i inicijativa da se koncertna dvorana Univerzal u Skoplju preimenuje u "Toše Proeski", pišu makedonski mediji.
U Hrvatskoj je pak žal za Proeskim izražena na drugačiji način. Posljednji tjedan u Hrvatskoj njegov album "Igra bez granica" uvjerljivo je najprodavaniji album na tržištu. Za njim slijede još dva albuma makedonskog glazbenika. Tošin album s obradama makedonskih tradicionalnih pjesama "Božilak" nalazi se na drugom mjestu dok je njegov pretposljednji pop-album "Pratim te" na trećem mjestu. Album "Igra bez granica" prošli tjedan je bio na desetom mjestu po prodaji iako je mjeseca dana nakon izdavanja Toše za njega dobio Zlatnu ploču Hit Recordsa.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • HellbAni_1 07.12.2007.

    i zaboli me sto ste ga vi svi \"voljeli\" lol ... debosi po netu :D haha

  • user_19269 18.11.2007.

    pisem iz Skopjla-ovaj nas gradonacalnik je totalna luda, uopce se ne obazirajte sta on kaze! Toseta nema evo sad vec 32 dana, svima nama je bolje osim njegovoj porodici-pustimo coveka da pociva u miru. a onaj idiot koji samo nesto ruzno prica o Tosetu imam da kazem samo da ce mu Bog da sudi. kretencino!

  • entoni 28.10.2007.

    Čudno je to sve kako ljudi ne poštuju bol njegove obitelji. Može se pored njegove slike zapaliti svijeća i pomoliti se! Pustiti ga da počiva u miru Božijem! Nevjerojatno je brzo sahranjen,no možda su njegovi tako željeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare