To je to što me zanima!

Totalni raspašoj: Dok Đorđe pere suđe, Goran ljubi Stefani

I prije nego što je Gorana za vikend posjetila zaručnica Lejla, Sarajlija je bio blizak sa Stefani. No otkako je Lejla napustila kuću, Goran kao da se još više opustio
Vidi originalni članak

Iako je prije nešto više od tjedan dana u kuću Velikog Brata ušla majka Stefani Banić, Splićanka se pred njom i kamerama ne libi izmjenjivati nježnosti s Đoletom.

Njih dvoje dobri su prijatelji i s Goranom, a Stefani ni to ne skriva. Prije nego što je Gorana tijekom vikenda posjetila njegova zaručnica Lejla, Goran i Stefani su se poljubili.

Lejla je to imala prilike i komentirati pa je rekla da joj to ne smeta jer bolje da se ljube nego da se tuku.

- Ne smeta mi to. Da ne vjerujem Goranu, ne bih ga pustila u BB. Zna on što mogu tolerirati. Njih dvoje od početka imaju prijateljski odnos. To će se nastaviti i kad izađu. Malo su se zabavili, ništa strašno - rekla je tada Lejla.

Goran i Stefani su je očito ozbiljno shvatili jer se i dalje s vremena na vrijeme poljube, pa je tako Sarajlija ljubio njezinu ruku dok je Đorđe prao suđe.

Stefanine sustanarke zgrožene su njezinim ponašanjem i svaku priliku koriste kako bi ju komentirale. Nije ima jasno zašto se toliko promijenila otkako u kući boravi njezina majka.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • balansero 19.11.2015.

    mozda je Stefi odlucila da isproba pitona svakako je Lejla rekla da Gogo ima dovoljno za sve , a Zorica i price o moralu to je ono ko o cemu k..va o postenju , a Djole je obican prodavac magle on i frajerluk je ko slon i kravata

  • Huck 18.11.2015.

    Stefi kaze da je u Ervinu zarobljena zenska osoba? E brate mili pa u njoj je zarobljen muskarac najgoreg, najnizeg ranga! Od neodgojenog derista, neskolovanog nekulturnog klipana, prepotentnog grubijana, do bezosjecajnog hebaca sa jakim zivotinjskim nagonom!

  • martaa_1 18.11.2015.

    kud je ne bez trunke odgoja,k tome jos i d.r.o.lj.a.....fuj stefani.sramota za zenski rod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare