To je to što me zanima!

Tradicionalni 'Tom Tom club' očekuje vas u Pepermintu...

Tradicionalno se na sam Uskrs u Pepermintu organiziraju tulumi. Za mix pultom Peperminta čekaju vas Tomo in der Muhlen i stari doktor od muzike Tomo Ricov
Vidi originalni članak

Tradicija je tu da se štuje. Naravno, osim ako u pitanju nisu neki rigorozni rudimenti prošlih vremena poput spaljivanja vještica, zabrane ženi na pravo glasa, odlazak na vješala bez prethodnog sudskog procesa i slično. Tradicija je tu da se štuje ako je lijepa, ako pridonosi boljitku društva u cijelini i nadasve - ako je uhu ugodna. Ovo posljednje naročito je važno.

Uhu ugodna i mila tradicija, u našem slučaju, preživljava više od 20 godina, još tamo kada je kultni Kulušić bio mjesto koje je jamčilo kultni provod i kada su dva mladića (sada više ne tako mladi) stvorila revolucionarni DJ program koji je naprosto poharao Zagreb. 

U Pepermintu već tradicionalno na sam Uskrs organiziramo tulume. S početkom u 22 sata za mix pultom Peperminta čekaju vas TV celebrity Tomo in der Muhlen i stari doktor od muzike Tomo Ricov u revitalizaciji kultnog Kulušićevog programa ‘ Tom Tom Club ’ u novm ruhu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sve nas je manje 02.04.2015.

    tradicija uskrsa je obitelj,a ne klubovi s dj-om

  • funky_boy 02.04.2015.

    ....samo da dam neki komentar da ne propadne članak a ipak se netko mučio za njega....;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare