To je to što me zanima!

Tram 11 ‘rokat’ će dva dana: Pripremamo sate dobre zabave

Sve smo prebacili za petak i subotu. Obožavateljima pripremamo četiri sata odlične zabave s posebnim gostima, rekao nam je Srđan Ćuk, poznatiji kao General Woo
Vidi originalni članak

Četvrtak se pokazao kao slabo atraktivan dan. Čini se da bismo lakše prodali deset petaka i subota nego jedan četvrtak. Nismo pazili, stoga otkazujemo četvrtak, priopćio je hip-hop dvojac Tram 11, koji je prvotno trebao održati trodnevni koncert. Na dva nastupa na pozornici će im se pridružiti reper Stoka, zagrebački kolektiv ONI, Pendrek, Dekadenti i grupa Suicidal.

PIONIRI HIP HOPA Preslušavaju beatove: Tram 11 nakon 18 godina izdaje album

- Sve smo prebacili za petak i subotu. Obožavateljima pripremamo četiri sata odlične zabave s posebnim gostima - rekao nam je Srđan Ćuk (40), poznatiji kao General Woo.  Tram 11 koncerte će imati 13. i 14. travnja u Tvornici kulture.

Podsjetimo, dvojac je prošle godine rasprodao Veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova i to čak mjesec i pol dana uoči koncerta.

ZAOBILAZE DODJELE Dečki iz Tram 11 napravili su iznimku: 'Ružu' nisu bojkotirali

Ponovno okupljeni hip hop dvorac time je postao hrvatski izvođač s najbrže rasprodanim dvoranskim nastupom jer u modernoj domaćoj glazbenoj povijesti nitko nije počistio sve ulaznice čak mjesec i pol uoči održavanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare