To je to što me zanima!

Transformersi se nastavljaju: Novi film ima i nove glumce

Film će se fokusirati na samo jednog Transformera, i to svima omiljenog Bumblebeeja. No ono što nas najviše interesira je koju ulogu u filmu je preuzela zvijezda WWE-a, John Cena
Vidi originalni članak

Paramount Pictures kreće u produkciju svojeg narednog filma iz franšize o Transformerima, u suradnji s proizvođačima te igračke, tvrtkom Hasbro.

U pitanju je film koji će se fokusirati na samo jednog Transformera, i to svima omiljenog Bumblebeeja. Najbitnije vezano za film jest da je jedan od glumaca filma zvijezda WWE-a, John Cena, u zasad neobjavljenoj ulozi. Kako kaže Paramount, njemu se pridružuju i Pamela Adlon te Kenneth Choi, a studio je objavio i nešto o radnji filma.

Godine 1987. Bumblebee se nalazi u bijegu te nađe utočište u malenom kalifornijskom obalnom gradu. Tamo upozna tinejdžerku Charlie (Hailee Steinfeld), koja mu pomogne u oporavljanju od ratnih ozljeda. Charlie će uskoro otkriti da je u malom žutom Volkswagenu mnogo više nego što se na prvi pogled čini.

Redatelj filma je Travis Knight ('Kubo i čarobni mač'), a u ostalim ulogama nalaze se Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Ricardo Hoyos te gore spomenuti glumci.

Film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom prosinca 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 03.08.2017.

    Bumblebee golf trojka??😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare