To je to što me zanima!

'Travolta je homoseksualac, ja sam radila s njim, voli frajere'

Glumica i komičarka Margaret Cho na svojem stand up nastupu u Australiji izjavila je kako zna da glumac voli muškarce. S Travoltom je godinama dobra prijateljica
Vidi originalni članak

Radila sam s njim i znam da voli muškarce. Travolta je homoseksualac i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Pa ljudi, to je očito, to se vidi iz aviona, rekla je glumica i komičarka Margaret Cho (45) na svojem stand up nastupu u Australiji.

S kolegom Johnom Travoltom (59) Margaret je dobra prijateljica već godinama. Glumac, kojeg je lani njegov fizioterapeut optužio da mu je ponudio novac u zamjenu za seks, još nije komentirao njezine tvrdnje.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Jelena12 09.05.2013.

    pa nije mu baš neka prijateljica

  • pernica 09.05.2013.

    to je njegova osobna stvar s kim će se sexat, ali je jadno i bjedno biti u braku, glumiti da voliš ženu a u stvari bježiš muškarcu!!!! ili je on bisexualac- e njih se treba čuvati! oni bi sve od reda poe.bali! pa daj čovječe ODLUČI SE! šta si? izjasni se? !!!!!! a ovo komentiranje njegove navodne prijateljice je suvišno, kao šta su suvišne i ove puste tetovaže na njenom tijelu, ali očito ona nema mjere ni na jeziku a ni na bockanju!

  • NinaBonita007 09.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare