To je to što me zanima!

Traže autograme: Glumce od djece štiti deset tjelohranitelja

Na snimanje filma 'Larin izbor' ne može ući nitko. Glumci se s djecom druže samo u pauzama. Na setu vlada obiteljska atmosfera. Trenutačno su u Kaštel Starom
Vidi originalni članak

Snimanje serije završilo je za Uskrs pa su glumci imali samo tri tjedna odmora prije početka snimanja filma.

Sad su u Kaštel Starom, a poslije će u Split, Korčulu i Čiovo.

Radnja filma počinje nekoliko godina poslije serije, a Lara i Jaša opet će biti u problemima jer će ih neprijatelji htjeti razdvojiti. Doris Pinčić, Ivanu Hercegu i drugima pridružit će se novi likovi koje glume Špiro Guberina i Miraj Grbić, koji je lani snimao 'Nemoguću misiju 4' s Tomom Cruiseom. On će u filmu glumiti kriminalca.

Na setu vlada obiteljska atmosfera. Snimanje u Kaštelima trajat će dva tjedna. U pauzama glumci se druže s fanovima ili igraju košarku. Zbog horde klinaca koji ih 'žicaju' autograme ili fotografiranje i dok snimaju film, moraju ih čuvati zaštitari. Robert Sever i dalje odijeva glumce iako se neki nisu slagali s njegovim izborom odjeće.

Za svakoga po nešto: Hrana im se dostavlja na set

Meni je, rekli su nam, prilagođen 'mesožderima', makrobiotičarima i vegetarijancima. Na snimanju jedu šnicle u umaku, pire krumpir, teleći vrat sa žara, lešo povrće, puricu s mlincima, špagete bolognese, pohani sir i razne salate.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • KristinaGabi 29.04.2012.

    Ja jedva čekam film i ne propuštam ni jednu epizodu!!

  • alladin_1 29.04.2012.

    budući da svatko od nas daje mjesečno 8o kunića HTV je jedini u ovoj zemlji koji se doslovno davi u lovi, pa onda između sebe dijele lovu na bazi ovakvih stupidnih serija sa još stupidnijim scenarijima...sada će uključivati sve više i više glumaca, nek svatko nešto dobije... pa ima se !!!

  • BatlerBob 29.04.2012.

    mrzim vegetarijance

Komentiraj...
Vidi sve komentare