To je to što me zanima!

Trebaju predah: Rosie i Jason Statham odlučili su se odvojiti

Prekidu je navodno kumovao 19-godišnji jaz između glumca i manekenke Victoria's Secreta kao i nespremnost glumca da je zaprosi. K tome su se puno svađali
Vidi originalni članak

Rosie Huntington-Whiteley (26) trenutačno uživa na Ibizi s prijateljicama, a sudeći prema tvrdnjama izvora bliskih plavokosoj manekenki njezinoj vezi s glumcem Jasonom Stathamom (45) nazire se kraj. Par se odlučio razdvojiti, no i dalje se nadaju da će uspjeti spasiti svoju trogodišnju vezu.

- Ne postoji druga osoba. Vole se jako puno i još nisu potvrdili kraj veze jer se nadaju da će izgladiti stvari. Treba im je vremana, odlučili su se razdvojiti na neko vrijeme. Stvari nisu izgledale dobro, puno su se svađali i oboje trebaju prostora. Stoga su se udaljili, imajte na umu da ih dijeli gotovo 20 godina razlike, morat će poraditi na svojim trzavicama - otkrio je izvor blizak paru.

Prekidu je navodno kumovao 19-godišnji jaz između glumca i manekenke Victoria's Secreta kao i nespremnost glumca da je zaprosi. Jason je u lipnju snimljen u društvu skupine djevojaka na večeri u jednom baru. Nakon tulumarenja, kući je otišao pijan u 4 sata ujutro. Rosie nije bila na zabavi, a prisutni očevici ispričali su kako je cijelu večer koketirao s  lokalnim djevojkama.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • fiore 04.09.2013.

    nekako mi nisu jedno za drugo! možda griješim?

  • kokoshka23 03.09.2013.

    da je malo viši bio bi odličan

  • zof 03.09.2013.

    Ako netko prekine vezu, to mogu razumjeti. Traže predah ??? Od čega ??? Ako ne mogu međusobno riješiti neke važne stvari, kako će im predah u kojem se ne vide i ne čuju u tome pomoći ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare