To je to što me zanima!

Treća epizoda serije 'Nasljeđe' proglašena je najboljom ikad

Serija 'Nasljeđe' ostat će upisana u povijest IMDb-a zbog epizode iz posljednje, četvrte sezone koja je ocijenjena najvišom ocjenom
Vidi originalni članak

HBO oduševio je gledatelje već s prvom sezonom hit serije 'Nasljeđe' (Succession) 2018. godine, a o posljednjoj, četvrtoj sezoni priča se već danima.

Radnja crnohumorne i dramatične serije prati bogatu, osebujnu i duboko razorenu obitelj Roy za koju nema mira. Glava obitelji Logan Roy upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu, a njegov i život njegovo četvero djece počinje se mijenjati kada se krene povlačiti iz tvrtke.

Napetosti rastu zbog borbe za prevlast, ne samo između Logana i njegovog najstarijeg i najinteligentnijeg sina Kendalla, nego i ostale mlađe djece, Romana, Siobhan i Connora. Nakon što Kendallu propadne puč na oca i dosadašnji sistem trule obiteljske loze, kreće iscrpljujuća borba za utjecaj, slavu i novac.

Radnju vam dalje nećemo otkrivati, jer ako u posljednje vrijeme nešto vrijedi pogledati u moru serija, onda je to 'Nasljeđe', koja ne spada u glupave, brzinski složene, već ima 'glavu i rep'. Tome u prilog idu i ukupno 52 filmske i televizijske nagrade, uključujući 14 Emmyja i 3 Zlatna globusa.

O četvrtoj sezoni serije još će se dugo pričati, jer će ostati zapisana u povijesti. Naime, treća epizoda ujedno posljednje sezone pod nazivom 'Connor's Wedding' srušila je rekord kada je na IMDb-u ocijenjena s čistom desetkom.

Najvišu ocjenu dosad na spomenutoj stranici imala je 14. epizoda pete sezone serije 'Breaking Bad' iz davne 2013. godine.

Dramatična epizoda promijenila je tijek radnje i šokirala gledatelje, a bavila se vjenčanjem najstarijeg sina Kendalla Roya i putovanjem Logana Roya avionom u Švedsku. Obje se odvijaju na isti dan, te tjeraju obitelj i na komplicirano, emocionalno putovanje... Gledatelje čeka još sedam uzbudljivih epizoda prije kraja.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare