To je to što me zanima!

Treća sreća: Kim planira čak tri proslave vjenčanja s Kanyeom

Kako će joj Kanye West biti treći suprug i red je da imaju tri proslave vjenčanja. Navodno će par dvije proslave imati u Francuskoj, a jednu u južnoj Kaliforniji
Vidi originalni članak

Iako vjerojatno nikome nije čudno što Kim Kardashian (33) planira tri vjenčanja s Kanyeom Westom (36), razlog za to ipak ne treba tražiti samo u njenoj taštini, već ima i praktičnu svrhu.

Par je od samog početka planirao vjenčanje u Francuskoj, ali saznali su da bi mogli imati problema s papirima u Americi ako se samo tamo vjenčaju pa su se odlučili dva puta vjenčati u Francuskoj i jednom u južnoj Kaliforniji.

- Amerika svojim državljanima obično priznaje vjenčane papire iz Francuske, ali birokracija vezana uz cijelu proceduru ponekad zna biti prava 'noćna mora'. Tako će se par, da bi se osigurali kako je sve legalno, prvo vjenčati u južnoj Kaliforniji - rekao je izvor blizak paru.

Također, Kim i Kanye nedavno su saznali i da bi mogli imati problema sa samim vjenčanjem u Francuskoj. Naime, tamošnji zakoni nalažu da barem jedan partner živi minimalno 40 dana u Francuskoj uoči same svadbe, a iako pjevač ima stan u Parizu, on tamo provodi jako malo vremena.

'Glavno vjenčanje' navodno će biti u dvorcu Louveciennes, napravljenom u stilu gradnje iz vremena Louisa XIV.

Par, koji ima 10-mjesečnu kćerkicu North, vjenčati bi se trebao 24. svibnja.

Kim je već bila u braku s Damonom Thomasom i Krisom Humphriesom, a Kanyeu će ovo biti prvi brak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • životjelijep 27.04.2014.

    Kad se napokon izvjencavaju, život će izgubiti smisao..

  • Fetiva221 27.04.2014.

    Meni jasno nije šta više imate pisat o ovoj, koja li je ona uopće i po čemu je ona bitna u nemora bit Hrvatskoj, al ajmo reć Evropi ? Boli me đon šta se ta gruba, bezvezna osoba udaje po treći put, i četvrti će kako je pametna.

  • Stingray 27.04.2014.

    Pravi cijelu frku ko da se prvi put udaje...lol!..Bijela vjencanica je grijeh na njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare