To je to što me zanima!

Treća sreća: Maja Šuput opet se pomirila s bivšim dečkom

Par je u siječnju prvi puta prekinuo vezu dugu dvije godine. Romansu su prekinuli dogovorno i prijateljski, a vijest o prekidu iznenadila je njihove prijatelje i obitelj
Vidi originalni članak

Maju Šuput (31) nedavno su vidjeli u šetnji Opatijom s vlasnikom lanca restorana Marijem Kovačevićem (40). Ljubili su se i grlili. Par je dosad prekidao dva puta.

- Odnedavno sam odlučila lagati medijima kad je u pitanju moj privatni život pa ću reći da sam taj dan bila u Bjelovaru, a ne u Opatiji - rekla nam je Maja. Otkrila je kako će sljedećih mjesec dana provesti na turneji u Australiji. Nedavno je s Matom Bulićem na zagrebačkom Jarunu snimila duet ‘Dvije lude’.

Par je u siječnju prvi puta prekinuo vezu dugu dvije godine. Romansu su prekinuli dogovorno i prijateljski, a vijest o prekidu iznenadila je njihove prijatelje i članove obitelji. U veljači se doznalo da se par u međuvremenu pomirio, a s prvim pokušajem pomirenja nisu htjeli izlaziti u javnost kao ni sada. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • biberrr 08.04.2012.

    Kako to dvoje gube godine,a život prolazi. Sa kime si dvaput raskinuo raskinuti ćeš i treći put!

  • bonton 07.04.2012.

    e majo,majo ja sam mislio da barem tebi ne treba ko sevki neki budžovan,ali sam se prevario.sve vi pucate na lovu,a imate je za zasrat se.jadno do boli,mislio sam da si barem ti iznimka,za.ebo sam se

  • 05.04.2012.

    A šta ćeš kad Maju svrbi ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare