To je to što me zanima!

Treći film u serijalu napokon će staviti točku na i ovoj franšizi

Bezubi i Štucko će u novu avanturu krenuti malo kasnije nego što se to očekivalo, zbog nekih problema s uzlijetanjem. 'Kako izdresirati zmaja 3' dobio je datum dolaska u kina
Vidi originalni članak

Nakon toliko godina čekanja naredne godine nam napokon dolazi film koji će završiti serijal o treniranim zmajevima. Jasno, govorimo o trećem filmu u franšizi 'Kako izdresirati zmaja'. A kako bi nam pokazalo da užurbano radi na filmu, studio Dreamworks objavio je i ime nadolazećeg nastavka.

Ime trećeg filma serijala bit će 'How to Train Your Dragon: The Hidden World', što bi moglo kod nas biti prevedeno kao 'Kako izdresirati zmaja: Skriveni svijet'.

Kao i u prethodnim filmovima, glasove će u engleskoj verziji ponovno davati Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, kao i Craig Ferguson. Što se tiče najgoreg glumca Hollywooda, Gerarda Butlera, podosta je interesantno što će se i on pojaviti u filmu ako znamo da je njegov lik umro u prethodnom nastavku.

BILO JE VRIJEME Jesmo li napokon saznali tko je negativac u 'Deadpool 2'?

U novom filmu Štucko će ostvariti svoj san o stvaranju zmajske utopije, dok će Bezubi upoznati napokon zmaja koji poput njega. No opasnost za njihov otok stavit će i njihovo prijateljstvo na kušnju kao što će i ugroziti budućnost cijele utopije. Štucko i bezubi morat će donijeti teške odluke kako bi spasili sve.

'How to Train Your Dragon: The Hidden World' u kinima će se pojaviti za otprilike jedanaest mjeseci, početkom ožujka 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare