To je to što me zanima!

Trener Edo objavio fotografiju s obitelji: 'Beskrajno zahvalan na podršci i ljubavi koju ste pružile'

Edo i Petra u braku su od 2013. godine te osim Linde i Lorene, imaju kćer Arijanu. Mehmedović je svojedobno otkrio kako je suprugu upoznao preko zajedničke prijateljice
Vidi originalni članak

Moj stručni tim. Tim bez kojeg ja ne bi mogao biti to što jesam, poručio je Edin Mehmedović. Trener iz 'Života na vagi' objavio je fotografiju sa suprugom Petrom te dvjema kćerima koje su ga bodrile u spomenutom showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Beskrajno zahvalan na podršci i ljubavi koju ste mi pružile, kako bi sinoć mogli slaviti još jedan naš zajednički uspjeh. Ariani je spavanje još uvijek draže od slikanja - dodao je Mehmedović uz objavu. 

Edo i Petra u braku su od 2013. godine te osim Linde i Lorene, imaju kćer Arijanu. Mehmedović je svojedobno otkrio kako je suprugu upoznao preko zajedničke prijateljice.

ZAHVALIO NA LIJEPIM RIJEČIMA Trener Edo je očitao bukvicu hejterima, podržali su ga: 'Ma u svakom žitu ima i kukolja...'

- U početku Petra baš nije trzala na neke moje propale fore, ali ipak sam uspio dobiti njezin broj telefona. Nakon nekog vremena smo se čuli i polako upoznavali. Trebalo nam je vremena da postanemo par, na kraju je ljubav presudila, a plod te ljubavi su naša djeca - ispričao je Edo za Story.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sljastrava 21.11.2022.

    Neka se mnogi ugledaju na njega.

  • Madalean 21.11.2022.

    Slatki su. Odašilju pozitivu i zrače nekom dobrotom. Ženica  mu je baš  simpatična!p.s. Edo je u životu na vagi bio bolji od onog bračnog para psihologa. Pomeo je psihologiće i kao trener i kao čovjek. BRAVO! 

  • JambrekProsinečki 21.11.2022.

    dobar lik

Komentiraj...
Vidi sve komentare