To je to što me zanima!

Trešnja kod svetišta kao simbol Tošina života

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čim je došao do novca, Toše je i financijski pomagao obnovu manastira. Preminulog pjevača oduševila je Rusova pjesma “Trešnja”.
Vidi originalni članak

Roditelji ni pet mjeseci nakon tragedije nisu u stanju ni s kim razgovarati. Dosad nisu preskočili niti jedan dan da ne odu do Tošina groba. Tamo su najmanje dva puta na dan, a kad nisu na groblju, spavaju, jer su još pod vrlo jakim dozama sedativa, kaže Tošina sestra Dora.
Prošlog tjedna, na Dan drveta, širom Makedonije u samo jednom danu posađeno je više od dva milijuna stabala. Pored Tošina groba u Kruševu posađena je mlada trešnja, a ispred Tošina stana u Zlokućanima menadžerica Ljiljana Petrović posadila je japansku trešnju.
- Kad smo kod Rusa birali pjesme, ja sam izabrala 'Igru bez granica’, a Tošu su najviše oduševile riječi pjesme 'Trešnja’. Taj je tekst za njega imao autobiografsko značenje. Zato sam mu pokraj stana posadila baš tu, egzotičnu trešnju - kaže Ljiljana Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • anyca 21.03.2008.

    za sisteract ili kaj vec... najbolji su mi ti fanatici tipa tebe koji tumace bibliju kak se sjete. pitaj nekog profesora sa katolicko bogoslovnog fakulteta kaj ta recenica u bibliji znaci... brrrr uzas!!!

  • tajnamoja 20.03.2008.

    sisteract, šteta što ne znaš da nisi u pravu što se Toše tiče.

  • sisteract 20.03.2008.

    Kad umreš, e, onda je gotovo. A znate, riječ ima silu, i kako govorimo i što govorimo u svoj ili tuđi život, tako i bude. Jer to i proklamiramo. Riječ postaje tijelom, to je uvijek tako. A tal lik Toše, odjepjevao je ...\"da mu je život igra bez granica, umorna priča i trganje stranica na kojoj ništa ne piše...\" HALLO!! I sad recite, zar se nije to i desilo. A za druge pjesme ni nisam čula jer ga nisam slušala. Zaista je žalosno kad mladi čovjek umre, žalosno je i kad stari umiru, naročito ako je umro a da nije prihvatio spasenje koje dolazi kroz Jednog, a to je Isus Krist, jer bez prihvaćanje Njega ne možemo u Nebesa. A ljudi se bave mrtvim, a Biblija jasno govori da je za mrtve svršeno, ne možemo ništa učinit, nego da se molimo za one kojima smo okruženi, naše bližnje, pa čak i za naše neprijatelje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare