To je to što me zanima!

'Trgnite se': Natjecatelji žiriju predstavili same 'katastrofe'

TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ! Ni jedan natjecateljski par nije bio zadovoljan onime što je skuhao u 60 minuta, niti je žiri uživao u kušanju istih jela koja su bila nedovoljno začinjena, bez umaka, s loše pripremljenim mesom...
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer niti jedan natjecateljski par nije bio zadovoljan onime što je skuhao u 60 minuta, niti je žiri uživao u kušanju istih jela. Mate Janković, Ivan Pažanin i Mateja Domitrović Sabo imali su pregršt zamjerki na tanjure – nedovoljno začinjeno, izgorjele namirnice, nema umaka, sirovo meso, prezentacija opskurna…

- A što da vam kažem? Jeste li gledali prijašnje sezone? Znam, prvi je dan i tek ste došli. Ali za prvi dan trebali ste se bolje predstaviti. Ovu sam sezonu odmah krenuo oštro jer nemate puno vremena. Trgnite se -, rekao je Pažanin svim natjecateljima jer nitko nije impresionirao žiri.

Da stvar bude još gora, ista su mišljenja imali i gosti 321-trga, natjecatelji showa koji su prošli u drugi krug natjecanja. Nikolina, Otto, Martina i Ante su potencijalna konkurencija novim parovima, no u studio su došli sa zadatkom – imali su priliku kušati jela novih natjecatelja i objasniti što im se u njima svidjelo, odnosno gdje su pogreške.

Odlukom žirija Antonela i Andro te Robert i Ivan dobili su po jedan bod na tablici jer su imali bolja jela od druga dva para, Ljiljane i Drage te Lorete i Ivane. Hoće li u sljedećoj epizodi usvojiti savjete žirija i pripaziti na začine, termičku obradu mesa i prezentaciju, doznat ćemo u utorak, 6. veljače u 21:25 sati na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare