To je to što me zanima!

Tri godine nakon svadbe: Izabel začudila 'odricanjem' prezimena

Supruga nogometnog reprezentativca još se nedavno hvalila fotografijama na društvenoj mreži gdje je imala prezime Andrijanić. Iako je s Mateom u braku više od tri godine, tek je sada promijenila prezime na Instagramu
Vidi originalni članak

Iako se za nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (26) udala prije tri godine, Izabel Kovačić (28) tek se sada 'odrekla' djevojačkog prezimena na Instagramu.

Umjesto Izabel Andrijanić, sada je stavila Izabel Kovačić, dok joj je ime profila, na kojem ju trenutačno prati gotovo 380.000 korisnika društvene mreže, 'izakova'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnoge je iznenadio njezin potez, a još se nedavno pohvalila idiličnim fotografijama iz Alpa na kojima je stajalo prezime Andrijanić.

Izabel i Mateo sredinom lipnja prošle godine proslavili su treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u kojoj su izrekli svoje sudbonosno 'da' Mateo i Izabel su se i upoznali.

Nedavno je par dobio i sinčića Ivana. Nakon što se u svibnju prošle godine doznalo kako je trudna, Izabel je dugo skrivala trudnički trbuščić. Sada uživaju u obiteljskoj idili.

'PROCURILA' FOTKA IZ GODIŠNJAKA Izabel Kovačić kao djevojčica: 'Željela bih biti bogata i slavna'

Žive u Londonu od Mateove karijere, a nogometaš trenutačno igra za londonski Chelsea kao vezni igrač. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • krkanADZ 10.02.2021.

    ako ovu troši samo Kova, ja se režem gdje sam najtanji... :))

  • 10.02.2021.

    Smak svijeta

  • kiselikrastavac 10.02.2021.

    Kog boli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare